Publikováno Květen 30, 200619 r Jakej pripravek pouzivate, nebo muzete doporucit k osetreni kozenych sedacek? Nekde jsem slysel ze jde pouzit i vosk urcenej k osetreni motorkarskeho obleceni, mate s tim nekdo zkusenosti?
Květen 31, 200619 r koupil jsem si přípravek co prodává Škodovka a zatím dobré. Jinak v dřívějíším tématu se hodně doporučoval ARMORAL.
Květen 31, 200619 r Používám od Škodovky přípravek na kůži,ale jednou za čas ,vždy večer použiji speciální přípravek od Porczelacku.je to včeli vosk,stálo to okolo 400.Jinak čalouník mi doporučil obyčejnou indulónu.Zase na večer a ráno vytřít
Červen 1, 200619 r Nejjednodušší je použít originální přípravek na ošetření kůže od Škody Auto. Výsledek je perfektní. Rozhodně nedoporučuji používat to, na co jste zvyklí z ošetřování bot (včetně indulony).
Červen 4, 200619 r Mám přípravek origo Škoda a řekl bych, že nic moc... Asi spíš "jen" ošetřuje, rozhodně ale nečistí
Červen 4, 200619 r Tu indulonu mi doporučil docela známý a kvalitní čalouník. Používám i to od škodovky,ale jen tak občas.Pokud chci opravdu naimpregnovat,používám ten včelí vosk od Porczelacku,to je šupa.
Červen 4, 200619 r používám ten včelí vosk od Porczelacku. prosím tě, můžeš poradit kde se to dá sehnat? díky
Červen 4, 200619 r Mám přípravek origo Škoda a řekl bych, že nic moc...Asi spíš "jen" ošetřuje, rozhodně ale nečistí na cisteni dela MAFRA supr vec jde o nejakou penu ci co kamos s tim cistil klementa zlutou predkozku jak ja tomu rikam a nemelo to chybu pekne to s tech poru a vrasek dostalo ven takovej sedej povlak a pak to napustil tim skodovackym pripravkem.
Červen 5, 200619 r Autor No ted me nekdo rikal ze prej je dobnej nakej pripravek od Sonaxu, da se to i treba na kozene bundy atd. Zkousel Sonax nekdo?
Červen 9, 200619 r Mám přípravek origo Škoda a řekl bych, že nic moc...Asi spíš "jen" ošetřuje, rozhodně ale nečistí na cisteni dela MAFRA supr vec jde o nejakou penu ci co kamos s tim cistil klementa zlutou predkozku jak ja tomu rikam a nemelo to chybu pekne to s tech poru a vrasek dostalo ven takovej sedej povlak a pak to napustil tim skodovackym pripravkem. JE TO TOTO???
Červen 14, 200619 r Autor No nakonec jsem koupil od skodovky pripr. na osetr. kuze za cca 150kc ,Sonax jsem nesehnal na zadne benzince neni a postovny se me platit nechce .... ale i ten skodovackej pripravek se me zda docela dobrej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.