Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jakej pripravek pouzivate, nebo muzete doporucit k osetreni kozenych sedacek?

Nekde jsem slysel ze jde pouzit i vosk urcenej k osetreni motorkarskeho obleceni, mate s tim nekdo zkusenosti?

Vloženo

Používám od Škodovky přípravek na kůži,ale jednou za čas ,vždy večer použiji speciální přípravek od Porczelacku.je to včeli vosk,stálo to okolo 400.Jinak čalouník mi doporučil obyčejnou indulónu.Zase na večer a ráno vytřít

Vloženo

Nejjednodušší je použít originální přípravek na ošetření kůže od Škody Auto. Výsledek je perfektní.

Rozhodně nedoporučuji používat to, na co jste zvyklí z ošetřování bot (včetně indulony).

Vloženo

Tu indulonu mi doporučil docela známý a kvalitní čalouník.

Používám i to od škodovky,ale jen tak občas.Pokud chci opravdu naimpregnovat,používám ten včelí vosk od Porczelacku,to je šupa.

Vloženo
Mám přípravek origo Škoda a řekl bych, že nic moc...

Asi spíš "jen" ošetřuje, rozhodně ale nečistí    :(

na cisteni dela MAFRA supr vec jde o nejakou penu ci co kamos s tim cistil klementa zlutou predkozku jak ja tomu rikam a nemelo to chybu pekne to s tech poru a vrasek dostalo ven takovej sedej povlak a pak to napustil tim skodovackym pripravkem. :D

Vloženo
Mám přípravek origo Škoda a řekl bych, že nic moc...

Asi spíš "jen" ošetřuje, rozhodně ale nečistí    :(

na cisteni dela MAFRA supr vec jde o nejakou penu ci co kamos s tim cistil klementa zlutou predkozku jak ja tomu rikam a nemelo to chybu pekne to s tech poru a vrasek dostalo ven takovej sedej povlak a pak to napustil tim skodovackym pripravkem. :D

JE TO TOTO???

post-25-1149870465.jpg

Vloženo

No nakonec jsem koupil od skodovky pripr. na osetr. kuze za cca 150kc ,Sonax jsem nesehnal na zadne benzince neni a postovny se me platit nechce .... ale i ten skodovackej pripravek se me zda docela dobrej ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...