Publikováno Květen 30, 200619 r Chtěl bych se zeptat, kde se nachází zvuková signalizace ( repráček, relé....) ve fabii. Vnitřní osvětlení mi funguje, zvuková signalizace pípá jen občas. Dík
Květen 30, 200619 r Autor Víte to nekdo urcite, i tak diky za nazor, kdyby se to potvrdilo, byl bych rad.
Květen 30, 200619 r tak je to v budikoch ale ak ti to uz nepipa tak problem hladaj v dverach je tam zlomeny snimac dveri
Květen 30, 200619 r Zdravím všechny, mám ten samý problém v Octávce 1.9TDi,r.v. 2000 starý model,,nejde mi signalizace rozsvícených světel,a nevím,kde ten reprák hledat,nebo relátko... Děkuji za pomoc
Květen 30, 200619 r Zdravím všechny,mám ten samý problém v Octávce 1.9TDi,r.v. 2000 starý model,,nejde mi signalizace rozsvícených světel,a nevím,kde ten reprák hledat,nebo relátko... Děkuji za pomoc No spíš asi bude problém v dveřním spínači, koukej jestli se ti rozvítí světýlko ve dveřích spolujezdce a na stropě když otevřeš dveře jestli ne máš v prdeli spínač, jinak na fabii se to dá přece zkusit jestli jde repráček pípáček zatáhni trochu za jízdy ručku a ona začne po 3sekundách pípat, ale většinou je problém ve dveřním spínači..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.