medved Vloženo 30. Květen 2006 Vloženo 30. Květen 2006 Chtěl bych se zeptat, kde se nachází zvuková signalizace ( repráček, relé....) ve fabii. Vnitřní osvětlení mi funguje, zvuková signalizace pípá jen občas. Dík Citovat
medved Vloženo 30. Květen 2006 Autor Vloženo 30. Květen 2006 Víte to nekdo urcite, i tak diky za nazor, kdyby se to potvrdilo, byl bych rad. Citovat
Host V/// RS Vloženo 30. Květen 2006 Vloženo 30. Květen 2006 tak je to v budikoch ale ak ti to uz nepipa tak problem hladaj v dverach je tam zlomeny snimac dveri Citovat
miki1 Vloženo 30. Květen 2006 Vloženo 30. Květen 2006 Zdravím všechny, mám ten samý problém v Octávce 1.9TDi,r.v. 2000 starý model,,nejde mi signalizace rozsvícených světel,a nevím,kde ten reprák hledat,nebo relátko... Děkuji za pomoc Citovat
heckeer Vloženo 30. Květen 2006 Vloženo 30. Květen 2006 Zdravím všechny,mám ten samý problém v Octávce 1.9TDi,r.v. 2000 starý model,,nejde mi signalizace rozsvícených světel,a nevím,kde ten reprák hledat,nebo relátko... Děkuji za pomoc No spíš asi bude problém v dveřním spínači, koukej jestli se ti rozvítí světýlko ve dveřích spolujezdce a na stropě když otevřeš dveře jestli ne máš v prdeli spínač, jinak na fabii se to dá přece zkusit jestli jde repráček pípáček zatáhni trochu za jízdy ručku a ona začne po 3sekundách pípat, ale většinou je problém ve dveřním spínači.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.