mbaud Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Chtěl bych se zeptat,jak si můžu zapnout blikání blinkrů při zavírání a otevírání auta na D.O. Teď mi to nedělá nic:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 nakodovat, akorat si nejsem jistej kde to je myslim ze centralni elektrika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 Otázkou je, jestli má originální centrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 ono se to da dokodovat i na odemknuti klickem a tim obejdes neorigo central... aspon to co jsem zatim videl - ale je mozne ze i jine vyjimky se najdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 mam origo central,takze by s tim nemel byt asi problem,ne? ono se to da dokodovat i na odemknuti klickem a tim obejdes neorigo central... aspon to co jsem zatim videl - ale je mozne ze i jine vyjimky se najdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 nemel, melo by stacit najit nekoho, kdo ma VAG nebo VIS ve tvem okoli a pak by ti ti melo jit nastavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.