Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ondrero: Ty zas válíš. :D

Ale fakt, zdá se mi jako hovadina omezovač vypínat nebo jakkoli ho posouvat. Mi auto jede s čipem skoro 250km/h při 6ti tisících ot. a musím říct, že od 190ti už je to jedno a vůbec se u oktávky nedá mluvit o nějakém příjemném zážitku. Takže proč???

Pokud chcete točit 15 tisíc, kupte si mašinu - stačí nějaké šestikilo, které je na takové otáčky stavěné a enjoy! Ale takhle trápit auto, které na to není dělané. FUJ...

Vloženo

jj, taky jsem jednou zkoušel "kolik mi to jede" a i když ručka tachometru atakovala hodnotu 220 (skutečných tak 200) a motor nijak nedával najevo, že by ještě nechtěl jet dál narozdíl od manželky vedle, tak jsem už raději sundal nohu z plynu, pocit z jízdy už nebyl nijak příjemný :( .

Vloženo

Ten omezovač tam je protože!!!!

Motor od určitých otáček výkon ztrácí.Máš na budíku 7000 otáček...Motor má největší výkon třeba při 5600 otáčkách.

Tak na co ho točit až k omezovači?Leda bys letěl z kopce a chtěl motor trápit :kol-32:

Jestli chceš mít dobrej pocit z točení,tak jak říká Jiřka5 kup si mašinu...

To je lahoda točit pod prdelí 12 tis....(Zrovna včera jsem jí na 70 kiláčků vytáhnul)

A nebo si pořiď Hondu s V-Tec a můžeš si taky točit... :kol-31:

Vloženo

Zdravičko, Mam octavii 16tdi a chtěl bych se zeptat jak se da vypnout nebo přenastavit na vyšší hodnotu Omezovač rychlosti který je nastaven na 190km/h motor točí teprve 3700ot/nim. Brzdy i podvozek je dimenzovany i na vyšší rychlost. Mam VAG skoušel jsem to přenastavit, napise nová hodnota uložena, ale stejně tam zustává ta stará. Předem dik za pomoc ;-)

Lidi, vy jste fakt blazni!

Zadnej omezovac rychlosti tam nemas - to, ze jedes max 190km/h a motor toci jen 3700 ot./min neni zadnym omezovacem cehokoliv, ale tim, ze 5. rychlostni stupen je uz tak tezky prevod, ze motor nema vykon na to vytocit se do vyssich otacek a jet rychleji... :rolleyes:

Vloženo

Nevim jestli je nebo neni, ale omezovac na otacky k necemu je, aspon zachrani motor, kdyz ne cloveka, omezovac na rychlost at si treba kazdej vypne, ale at si to zkousi nekde sam a ne na okreskach nebo nasich slavnejch dalnicich, lidi tu nejsou na vyssi rychlosti zvykly, staci jet 150 a potkate stado volu na par kilometrech, natoz pak ve 200, co na to asi brzdy? tyhle auta na to nejsou delany

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...