Přejít na obsah

Jak vypnout omezovač

Petas19

Doporučené příspěvky

Ondrero: Ty zas válíš. :D

Ale fakt, zdá se mi jako hovadina omezovač vypínat nebo jakkoli ho posouvat. Mi auto jede s čipem skoro 250km/h při 6ti tisících ot. a musím říct, že od 190ti už je to jedno a vůbec se u oktávky nedá mluvit o nějakém příjemném zážitku. Takže proč???

Pokud chcete točit 15 tisíc, kupte si mašinu - stačí nějaké šestikilo, které je na takové otáčky stavěné a enjoy! Ale takhle trápit auto, které na to není dělané. FUJ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, taky jsem jednou zkoušel "kolik mi to jede" a i když ručka tachometru atakovala hodnotu 220 (skutečných tak 200) a motor nijak nedával najevo, že by ještě nechtěl jet dál narozdíl od manželky vedle, tak jsem už raději sundal nohu z plynu, pocit z jízdy už nebyl nijak příjemný :( .

Odkaz ke komentáři

Ten omezovač tam je protože!!!!

Motor od určitých otáček výkon ztrácí.Máš na budíku 7000 otáček...Motor má největší výkon třeba při 5600 otáčkách.

Tak na co ho točit až k omezovači?Leda bys letěl z kopce a chtěl motor trápit :kol-32:

Jestli chceš mít dobrej pocit z točení,tak jak říká Jiřka5 kup si mašinu...

To je lahoda točit pod prdelí 12 tis....(Zrovna včera jsem jí na 70 kiláčků vytáhnul)

A nebo si pořiď Hondu s V-Tec a můžeš si taky točit... :kol-31:

Odkaz ke komentáři

Zdravičko, Mam octavii 16tdi a chtěl bych se zeptat jak se da vypnout nebo přenastavit na vyšší hodnotu Omezovač rychlosti který je nastaven na 190km/h motor točí teprve 3700ot/nim. Brzdy i podvozek je dimenzovany i na vyšší rychlost. Mam VAG skoušel jsem to přenastavit, napise nová hodnota uložena, ale stejně tam zustává ta stará. Předem dik za pomoc ;-)

Lidi, vy jste fakt blazni!

Zadnej omezovac rychlosti tam nemas - to, ze jedes max 190km/h a motor toci jen 3700 ot./min neni zadnym omezovacem cehokoliv, ale tim, ze 5. rychlostni stupen je uz tak tezky prevod, ze motor nema vykon na to vytocit se do vyssich otacek a jet rychleji... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Nevim jestli je nebo neni, ale omezovac na otacky k necemu je, aspon zachrani motor, kdyz ne cloveka, omezovac na rychlost at si treba kazdej vypne, ale at si to zkousi nekde sam a ne na okreskach nebo nasich slavnejch dalnicich, lidi tu nejsou na vyssi rychlosti zvykly, staci jet 150 a potkate stado volu na par kilometrech, natoz pak ve 200, co na to asi brzdy? tyhle auta na to nejsou delany

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...