Taurus70 Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Zdravim všetkých užívatelov. Mám O1 r.v. 2000 a po silnom daždi keď otvorím piate dvere vždy z neho vyteká voda. Neviem prísť na to ako sa to tam dostane dovnútra. Vie niekto pomôcť? Za dobre rady vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia99 Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Mám OI r.v 1997 a mám ten samý problém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Mám uplně ten samý problém,kdo poradí kama to zatíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia99 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Já si myslím že kolem lišty nad SPZ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Nazdar pánové ! Poradím Vám jak na to, protože jsem právě toto řešil celý včerejší večer a dnešní dopoledne po třídenním neustávajícím dešti, poté co jsem dostal skrz západku zámku pěknou spršku po otevření zadních dveří. Ano, teče tam skrz lištu nad SPZ, ale většina vody shora proteče zase ven na SPZku. To, co se dostane dovnitř jde okolo zámku. Takže moje rada zní: zkontrolovat neporušenost těsnění na liště, hlavně pak nad vložkou zámku a taky jestli je vlastní vložka zámku dobře zatěsněná ve svém uložení. V DP sice o tom není ani zmínka, ale v ETCE je u vložky zámku jakési těsnící lepidlo. Voda totiž proteče okolo té vložky, pak steče po mechanismu zámku a pak hurá do vnitřku dveří. Jo a pro jistotu si pročistěte odtokové otvory dolních v rozích dveří, jsou pod takovými pryžovými krytkami. Je to kruhový otvor s malým vybráním ve spodní části. Je to sice asi jen technologický otvor, kudy odteče přebytečná tekutina při máčení karoserie ve výrobě, ale vyplatí se případné dešťové vodě vytvořit aspoň nějaký únikový prostor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.