gumitek Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 (editace) Čau chci se zaptat a nevím kam to jdát tak sem to dal sem... Zaujala mě přestavba Plutaka své Fabie na WRC vím že ten kit se dá koupit ale zajímalo by mě jestli by se to dalo sehnat i na combajna pač bych chtěl zkusit postavit rádoby WRC s combika. vím jsem asi trošku magor ale zajímal by mě váš názor na to... Editováno: 8. Srpen 2010, autor: Luďa Stačí jedno téma. Druhý duplicitní sem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Nezlob se ale to je strašná chujovina,prodej kombíka kup krátkou pak dělej WRC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0001krtek0001 Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Nerad bych tě odrazoval nebo nápad hanil ale umíš si to představit zkus se nad tím zamyslet byl bys jediný to je pravda ale pro mně je to hrozná absurdita přeji mnoho úspěchů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 14. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 No právě že si to dokážu tak nějak představit.. když bych vycházel s toho jak vypadá krátká Fabka jak je roztáhla tak u kombika by se jednalo jen o ten zadek delší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Ale chlapci, proti gustu... Vždyť i FII RS už je k mání jako kombík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Fll RS jo, ale WRC v kombi není ani náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Netvrdím že je, uvádím to jen jako pro představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 jj, jasný ale RS a WRC vypadají uplně jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 náhodou já bych se do toho pustil pěkně rozcáplej kombajn, proč ne?? jen doladit ten zadek a nedat tam to příšerný křídlo, pěkně fest snížit a osumnáctky, kua proč by ne?!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Přesně tak, naprosto souhlasím s klácou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Tak vidíš, taky jsi zvědav, jak to dopadne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.