Danniell Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Ahoj mám problém s tím že celý intrier je normálně podsvícený všechno OK až na tři ovladače manualní klimatizace a topení, nevítě čím by to mohlo být? Nemůže být vyhořelá pojistka? Díky za info. O1 facelifit rv.2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Bude tam spálená žárovka musíš ju vymenit je pod prostředním ovladačem vice zde: www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-zarovky-u-manualni-klimatizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajiN Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 16. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Ahoj chtel jsem se zeptat v tom článku nahoře se píšou dva druhy žárovek 5w 1,2w 12v 1,2w koupil jsme tu 1,2w má to nejaký vliv že ta 5w má lepší svítivost? diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 (editace) DANNIELL:Podla teba ktora ziarovka bude davat viac tepla ??? 1,2W?? alebo 5W??? Daj tam ziarovku aku predpisuje vyrobca!!! Alebo daj tam tu 5W ziarovku a casom budes kupovat a vymienat cely ovladaci panel kurenia. link: http://www.autozarovky-philips.cz/index.asp?menu=953&record=4576 Editováno: 16. Srpen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 16. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 DANNIELL:Podla teba ktora ziarovka bude davat viac tepla ??? 1,2W?? alebo 5W??? Daj tam ziarovku aku predpisuje vyrobca!!! Alebo daj tam tu 5W ziarovku a casom budes kupovat a vymienat cely ovladaci panel kurenia. link: http://www.autozarovky-philips.cz/index.asp?menu=953&record=4576 Díky to jsem chtel slyšet koupil jsem 1,2W tak je to v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger_T Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Děkuji, moc mi to pomohlo. www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-zarovky-u-manualni-klimatizace Jen sem si na vytažení přepínače ventilátoru musel vzít kombinačky s hadrem v čelistích. 5 minut i s hledáním nové žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladik5 Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Já mám podobný problém, ale trošku jiný. Mě to nesvítí jen občas, stačí bouchnou do středového tunelu a zase svítí. Tak že to vypadá na špatný kontakt, jenže teď babo raď. kde by ten kontakt mohl být. Pamatuju si že tchýně to měla stejné ale u Golfa IV, ale ta se s tím naučila žít. Mě to ale štvě. Když do toho pak bouchnu tak to vydrží celou dobu jak sem v autě, ale když pak nastoupím tak to občas zase nejde. Myslíte že je špatný kontakt u žárovky??? Díky za rady a komentáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 zde mas fotky jak to vypada rozebrany zkontroluj zarovku, treba ma upadly vlakno a po bouchnuti se dotkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.