TomasB Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Pánové, blinkry přestaly blikat a jen svítí. Tohle jsem ještě nezapsal. O co jde? Kde je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Problém je někde v blinkrech :D:D ...zkusil bych asi vyměnit spínač výstražných??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Problém je někde v blinkrech :D:D...zkusil bych asi vyměnit spínač výstražných??? dík, to by mně nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Taky jsem to měl na OI. Je to vadný spínač výstražných světel.Myslím, že nový stojí cca 700Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Problém je někde v blinkrech :D:D...zkusil bych asi vyměnit spínač výstražných??? dík, to by mně nenapadlo sory, všiml jsem si jen té první části nj, už to tak asi bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Taky jsem to měl na OI. Je to vadný spínač výstražných světel.Myslím, že nový stojí cca 700Kč. Asi jo, už jsem zjišťoval. A dá se koupit zřejmě jen v autorizáku. Teda ono to není na Octu, ale na Audinu, ale cena stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 sory, všiml jsem si jen té první části nj, už to tak asi bude Člověk se snaží být vtipnej a ještě nápomocnej, a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 sory, všiml jsem si jen té první části nj, už to tak asi bude Člověk se snaží být vtipnej a ještě nápomocnej, a nic jj, díky pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 jo jo ten výstražný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Ja ho koupil na vrakaci za par penez a blika uz pul roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 kdosi mi radil, že se to dá kuchnout a vyměnit relé nebo to relé rozchodit. Je to prej jen napečený packy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rossta Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Zrovna nedávno se mi to stalo.Rozebral jsem spínač varovných světel a stačilo jenom přihnout kontakt a je to už v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Tak je hotovo. Vytáhnul jsem to za použití přiměřeně hrubé síly. Vykuchal jsem to a zjistil jsem, že porucha byla naprosto banální. U relé je v takové kolejničce mrňavej kousek plastu. Ten sjel z kolejničky a zapadl do kontaktů relé! Relé tak nemohlo z mechanické příčiny fungovat. plastík jsem vyndal, usadil tak, kde má být a maká to. Tak jsem zase nedal vydělat nenažranému automobilovému průmyslu. Doporučuju, než to budete kupovat nový, tak to kuchněte a zkontrolujte. Je to akce na 10min. Jo, zapoměl jsem říct, že to bylo na A4, ale to bude asi stejný jako na OCT. Už i podle stejné ceny to tak tipuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.