Duben 7, 201213 r U kombíka se nedávaj repráky do zadních dveří, ale menší ovály vedle roletky kufru. V zadních dveřích je má jenom krátká, ale je to na prd, ty vejškáče hrajou pěkně do ucha spíš spolujezdci a řidiči a to je dost nepřirozený...
Duben 8, 201213 r Ještě jednou zdravím. CHlapi nevíte někdo co to je za dráty v těch zadních dveřích? Dneska jsem zjištoval co bude potřeba udělat kolem těch repráků a zjistil jsem, že tam vede pět drátu. Tři z nich jsou určitě centrál a ty dva co to může být? Neví někdo? Dík za pomoc. A co takhle DVEŘNÍ SPÍNAČ, kterým se komfortka dozvídá o tom, že někdo použil kliku a že má rozsvítit vnitřní osvětlení, protože si vašnosta umanul vlézt do autí dveřma a ne voknem...? Upraveno Duben 8, 201213 r od Ekkar_z_Bastlírny
Duben 9, 201213 r Zdravím Ekkara. Jsem v těchto věcech teprve učen a raději se poptám než začnu rozebírat a odvrtávat kryt ze dveří! A jsem rád, že tady na foru někdo pomůže bez nějakých řečí! Všechno na autě si dělám pokud můžu sám před panelákem a jestli to někdo zná, tak ví co to znamená, když se seběhnou všichni ti chytří z baráku! Tak se snažím co nejvíce zjistit, a pak to co nejrychleji udělat.
Duben 9, 201213 r čau, mám F1 combi, chci dát dozadu repro. Jak jsou na tom tyhle: http://aukro.cz/magnat-car-fit-style-9152-4x6-2-pasmove-i2248744052.html Díky
Duben 10, 201213 r ...jsou na tom tak, že budou hrát, ale nečekej za tu cenu dobrou reprodukci.Taky jsem měl v nabídce levné repro, ale nemělo to valný smysl takže je lepší připlatit. http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/165-2-4x6/5/1182-crunch-DSX462 ...vzhledem k velikosti membrány je lepší klást důraz na kvalitnější reproduktor...ale pokud cheš ze zadu jen něco slyšet...proč ne
Červen 11, 201213 r Zdravim, fabia kombi 1 koupil jsem oreginal repraky dozadu ty ovalne male na vrakovišti jen tak,ale nevim do každeho repraku vedou 4draty ,musim zapojit všechny nebo stači jen dva???děkuji
Červen 11, 201213 r Myslim že by měli být spojené s výškáčema? Já to tak mám na Fabia II sice v zadních dveřích? Zkus kouknout na HTcar Vsetín dodavají repro pro Škodovky a pošlou ti třeba jen kabeláž. Objednával jsem už 2krát.
Červen 11, 201213 r diky už to chapu na ty druhe draty se pak napoji ty vyšky co jsou ve dveřich je to tak i na přednich dveřich...........
Červen 13, 201213 r tak už to mam zapojene a hraje je to,jen nevim musi se dat plus na plus a minus na minus nebo je to jedno?????děkuji Upraveno Červen 13, 201213 r od zdenek1712
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.