Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

U kombíka se nedávaj repráky do zadních dveří, ale menší ovály vedle roletky kufru. V zadních dveřích je má jenom krátká, ale je to na prd, ty vejškáče hrajou pěkně do ucha spíš spolujezdci a řidiči a to je dost nepřirozený...

A co ty dráty? Nevíte někdo?

Ještě jednou zdravím. CHlapi nevíte někdo co to je za dráty v těch zadních dveřích? Dneska jsem zjištoval co bude potřeba udělat kolem těch repráků a zjistil jsem, že tam vede pět drátu. Tři z nich jsou určitě centrál a ty dva co to může být? Neví někdo? Dík za pomoc.

A co takhle DVEŘNÍ SPÍNAČ, kterým se komfortka dozvídá o tom, že někdo použil kliku a že má rozsvítit vnitřní osvětlení, protože si vašnosta umanul vlézt do autí dveřma a ne voknem...?

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

Zdravím Ekkara. Jsem v těchto věcech teprve učen a raději se poptám než začnu rozebírat a odvrtávat kryt ze dveří! A jsem rád, že tady na foru někdo pomůže bez nějakých řečí! Všechno na autě si dělám pokud můžu sám před panelákem a jestli to někdo zná, tak ví co to znamená, když se seběhnou všichni ti chytří z baráku! Tak se snažím co nejvíce zjistit, a pak to co nejrychleji udělat.

• 2 měsíce později...

Zdravim, fabia kombi 1 koupil jsem oreginal repraky dozadu ty ovalne male na vrakovišti jen tak,ale nevim do každeho repraku vedou 4draty ,musim zapojit všechny nebo stači jen dva???děkuji

Myslim že by měli být spojené s výškáčema? Já to tak mám na Fabia II sice v zadních dveřích? Zkus kouknout na HTcar Vsetín dodavají repro pro Škodovky a pošlou ti třeba jen kabeláž. Objednával jsem už 2krát.

diky už to chapu na ty druhe draty se pak napoji ty vyšky co jsou ve dveřich je to tak i na přednich dveřich...........

Jo přesně tak jinak to nebude hrát.

tak už to mam zapojene a hraje je to,jen nevim musi se dat plus na plus a minus na minus nebo je to jedno?????děkuji

Upraveno od zdenek1712

Můžeš to dát tak i onak, ALE NA VŠECH REPRECH TO MUSÍ BEJT STEJNĚ.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.