Vlastik1 Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 Kdo z vás má zkušenosti s oleji Texaco HAVOLINE ??? Viděl jsem že existuje tento olej s viskozitou 5W-40 ULTRA a druhý typ jako 5W-40 ULTRA S. Nevím jaký je mezi nima rozdíl a jaká je kvalita těchto olejů a zda jsou oba plně syntetické. Má někdo zkušenosti??? Potřebuji normu VW 502 00 a tu mají oba dva druhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 měl jsem ho podvakrát a bez problému zkus se podívat se www.oleje.cz tam najdeš daleko víc informací ohledně olejů jak tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik1 Vloženo 18. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 měl jsem ho podvakrát a bez problému zkus se podívat se www.oleje.cz tam najdeš daleko víc informací ohledně olejů jak tady j. dík a ty tam leješ teď co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 teď tam mám mogul, o víkendu se podívám přesněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.