tentacle Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 (editace) JJ, já tady na foru HHC opěvoval hned jak jsem Yetiho v červenci dostal. Taky nelituju, že jsem si ho tam přidal a jsem moc spokojenej - člověk si na to fakt hned zvykne viď ? Tvá obava byla opravdu lichá, protože ten systém je jako spojené nádoby, podle toho jak přidáváš plyn, tak současně uvolňuješ brzdný tlak Editováno: 2. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky. A už vůbec ne takový slohy dlouhý!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 (editace) No dobře, hoši, ale KDE jste to dodatečně aktivovali? Díky za radu Editováno: 2. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Taky bych rád našel někoho, kdo to dokáže aktivovat někde kolem Olomoucka, vy jste všichni strašně spokojení, ale tajní jak hrad v Karpatech..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 19. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 No dobře, hoši, ale KDE jste to dodatečně aktivovali? Díky za radu Viz. historie této diskuze. Mě pomohl FrantisekM. Jz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 19. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Taky bych rád našel někoho, kdo to dokáže aktivovat někde kolem Olomoucka, vy jste všichni strašně spokojení, ale tajní jak hrad v Karpatech..... Kdokoliv, kdo umí přehrát software v jednotce brzd a následně aktivuje HHC. Na Olomoucku nikoho neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Jde to aktivovat i u Yeti 4x2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Jo František to umí, ale je to pro mě daleko, vypadá to, že je to jedinej šikula..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 19. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Jde to aktivovat i u Yeti 4x2? Podle mne ano, s pohonem 4 nebo 2 kol to nesouvisi. Jz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 25. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 Wow, dnes jsem náhodou zjistil, že HHC se aktivuje i při zabrždění a následném couvání do kopce! Aktivuje se v okamžiku, kdy se zařadí zpátečka a auto je předkem dolů, tedy ve směru z kopce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 HHC mohu aktivovat v Prostějově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 (editace) Potvrzuji svoji výbornou zkušenost. Díky Vašo! Editováno: 2. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 souhlas - jsem další spokojený zákazník, díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Mám tomu rozumět tak, že už jste tu úpravu v Prostějově absolvovali? A co záruka? Tu neřešíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 No, je to tak... Já mám referentský auto rok výroby 2009/11. Dost mě štvalo, že jsem si koupil auto, kde už to vlastně je, jenom mi to výrobce tají. Nechal jsem si v SW oživit i palubní počátač a corner fci. Kopupil jsem yetika, když měl najeto cca 27000km a rozhodl jsem se ten rok záruky co mi ještě zbývá prostě risknout za cenu většího komfortu. Prostě mě se.e, že ti prodají auto, kde pro zjednodušení výroby všechno je, jenom to není aktivní, abys to zacáloval znovu. Chápu, že to není cesta pro nové auto, ale já to beru jako upgrade jetyho yetiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 já mám výrobu 01/2010, kde mělo vpodstatě HHC už být, ale nebylo - při té aktivaci se přehrává jen soft v řídící jednotce ABS, jinak nic - navíc nikdo nezjistí zda už byl HHC aktivován nebo ne, není to ani v kódech servisní knížky, tak jsem v klidu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 není problém vrátit zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Na Slovensku to majú všetky autá Ambition a vyššie (Advantage, Experience), aj 4x2, takže ja to mám tiež, veru, je to super! Tuším aj všetky nové golfy to majú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Uz aj obycajna Ibiza to ma seriovo. Neviem preco okolo toho robi Skoda take caviky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 mam znamyho s jetakem co si ho koupil v ne moc vybave ale ptal se me na tuhle funkci jestli to tam jde dodelat staci teda napoji ty draty k tlacitku a do abs-esp a pak uz nakodovat jenom ve VCSD 10,6? nebo tam je jeste potreba prehrat ten sw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) Přečti si toto vlákno celý a ne poslední příspěvky. Najdeš tady všechno na co se ptáš. Editováno: 2. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 tak pro váhající, mám po servisce po dodatečně aktivovaném HHC, nic nezjistili, ve všem šťourali a HHC funguje dál, takže OK, doporučuji - aktivace Prostějov....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robilad Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 tak jsem po návštěvě škodováckýho servisu u kamaráda, bohužel HHC neumí dodatečně nahrát, nemají prý k tomu originální soft ve škodovce. Takže jedině u někoho ze zdejších šikulů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 umi to nekdo dodelat v okoli Pardubic?nebo nekdo z prahy? znamy to shani a chtel by to udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 (editace) Je to teda pořád trošku dokola, stačilo by nebýt líný a číst si aspoň celé vlákno tématu, na které se ptáš... Ale nevadí: vrať se o pár vzkazů dál, k odpovědi pod nickem Vaša. Tam najdeš odkaz na webové stránky cardiagnostic - a pražskou adresu. Určitě to zvládneš Editováno: 2. Březen 2011, autor: Sranki necituj predchadzajuci prispevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmizik.sk Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Da sa to urobit aj do roomstra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.