SUP1 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Mají montážní hloubku 63mm, takže s podložkou potřebuješ 33mm. To by tam mělo zbýt, ale radši bych to vyzkoušel. Lepší to bude na 200%, to si buď jist. Citlivost ty Tvé repro mají 91dB, výkon 125W RMS, takže rádio to utáhne skoro tak akorát, bude to hrát trochu potišeji, takže budeš muset dávat větší volume na radiu. Teď jde o to, jaké tam bude zkreslení při té větší hlasitosti. Určitě nic tou výměnou nezkazíš, nicméně zesilovačem bys to o dalších milion% vylepšil... . Tak pak poreferuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 ďakujem pekne za radu,... viem že volume treba hore, rád by som dal zosilovač, ale potom už by som do toho investoval kopu prachov ako sa poznám, nasledoval by woofer, samozrejme nová kabeláž, lepšie repro, tlmenie a pod. dám isto potom nejaké fotky, inak chálim tvoju prácu, veľmi pekne spravené šéfe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Díky a ať Ti to dobře hraje a jsi spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Nazdar, našiel som celkom schopné repro za pár € (BLAUPUNKT GTx 662 DE) a moja otázka je či budú nutné MDF podložky ... Montážna hlbka je 56mm čo píšu na webe. Oplatí sa kúpiť tie repro ? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 (editace) Blaupunkt je sám o sobě "low-end". Prostě shitka, nedoporučuju. Ale nemontuj to hlavně z důvodu toho, že reproduktory BLAUPUNKT GTx 662 DE jsou koaxiální (hloubky a výšky v jednom) a do Superba potřebuješ komponentní reproduktory, čili "hloubkáče" dolů k nohám a výšky nahoru. Jako hrálo by to, ale hrozně (o hodně hůř než origo), představ si tranzistorák na plochou baterku z roku 1985 - tak asi tak Jo a zapomněl jsem, MDF kroužky potřeba jsou na většinu vyměněných repro (zbývá tam + - 30-40mm ke stahovačce) Editováno: 20. Březen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Tak skús poradiť nejaké komponentné repro za dobrú cenu nechcem do toho veľa investovať lebo neviem ako dlho ešte budem mať superba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Pokud do toho nechceš dát moc a nejsi úplně náročný člověk tak třeba by mělo stačit toho: http://www.ahifi.cz/reproduktory-pioneer-ts-g172ci.html Pokud si chceš ale trochu užít, tak zesilovač a třeba toto: http://www.reproobchod.cz/morel-tempo-6-p2341 http://www.soundshop.cz/8429-rainbow-sl-c62-pro.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Vynikající repro s poměrem cena/výkon (kdyby někdo chtěl). Do Supa ideální Našel jsem je na bazárku: http://www.autohificlub.cz/forum/7/1800223-p-komprepro-rainbow-slx-265-deluxe/0 Tady jsou nové: http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/rainbow-slx-265-deluxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 (editace) Zdravím měl bych takovej malej dotaz na SUPa. Všiml jsem si, že přes audio jsi docela machr. V pravých zadních dveřích mi nehraje reprak, jen ten spodní basovej, výškovej hraje. Tak se chci zeptat jestli může být chyba někde v kabeláži, popřípadě v konektoru, nebo jestli je vyloženě ko reprak? Na kabliky jsem teda koukal,a zdají se mi v poho. Ale přes elektriku a audio jsem totálně levej (jsem strojař ), tak bych tě chtel poprosit o radu, díky Editováno: 27. Březen 2014, autor: Michal93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Ahoj, spoj mezi basákem a výškáčem je přímo v konektoru u basáku (dole). Závada tedy není v kabelovém svazku Sundej tapec a podívej se na konektor u spodního repro. Docela se tam drží vlhkost, tak jestli není konektor zoxidovaný. Pokud ne, tak je chyba v repráku a bude nutno ho vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Díky moc. Už jsem to měl před nějakou dobou sundaný a i ten konektor vypadal v pohodě. Jen jsem to pak nějakou dobu neřešil, protože jsem měl zas jiný a dost větší problémy. Jinak teď aspoň vim jakým stylem je to zapojeny a nejspíš teda vymenim reprak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleper Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Zdraví m koupil jsem si sadu reproduktoru Kicx i s MDF podlozkama.Podle me výměna není složitá, ale chtěl bych poradit jak montujete ty nové výškové reproduktory které mají svůj obal.To ho rostipete nebo je montujete někam zvlášť. Chtěl bych zachovat čistotu interieru.Děkuji moc za vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Dej foto, jak to vypadá, většinou výškáče mají oddělitený obal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.