Přejít na obsah

samsung2223

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli samsung2223

  • Narozeniny 27.5.1994

Návštěvy profilu

1 106 zobrazení profilu

Oznámení samsung2223

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. supe, tiež si mi mohol teraz troška poradiť ktoré znova kúpiť stalo to drobné takže to mám na háku .... toto by šlo ? http://www.ebay.com/itm/10pcs-3mm-Blue-Diffused-9V-12V-DC-Pre-Wired-LED-Leds-18CM-/321370482800?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ad32c6870
  2. Nazdar, mám len ja taký problém že ked zamením originálnu led za inú farbu tak potom tá čo som tam napájkoval svieti dvojnásobne silnejšie ? Vymenil som v stropnom za to "cat vision" na modrú a vnoci to až oslňuje a osvetľuje skoro celé predne sedačky skúsil som objednať takéto led, dnes prišli .. myslíte že som si tým niečim pomohol a prečo to svieti tak šialene ? http://www.ebay.com/itm/111315134506?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648
  3. A mohol by som nato rovno pripojiť LEDky(+-) alebo musím cez relátko DRL ? skúšal som to vypáčiť no nešlo to a ten plast okolo sa len ohýbal, určite sa to dá takto rozobrať ? Nerád by som zarobil zbytočne. Ďakujem.
  4. SPŽ a lepidlo Mamut ? Názor ? Díky :D

    1. Koty

      Koty

      Půjde špatně sundat. Nejlépe kvalitní oboustranku.

  5. Nazdar, vedeli by ste mi poradiť ako ďalej rozobrať tento kruhový ovládač svetiel ? Rád by som tam prepájkoval iné LEDky. + ktorý pin je možné použiť na napojenie denného svietenia ? Ďakujem.
  6. už možno viem prečo to nejde, nefunguje mi čidlo na otvorenie šoférových dverí ...
  7. nefunguje to ani ked mam zapnuté a vypnuté všetko atď mal to vážne každý superb ?
  8. Zdravím, skúšal som prebliknúť diaľkovými a zamknúť no nerozsvietili sa svetlá ... superb 2003 comfort, dá sa to aktivovať alebo nie ? Pekný deň prajem.
  9. Objímku uvoľniť a ťahať smerom hore hlavicu aj s manžetou.
  10. Zdravím páni, tak je to doma a je to tam Ale nepasovala presne, musel som zopár úchytkov zlomiť a len to tam "dať", pretože passat ma nižšie úchyty a ten plast je trocha väčší a aj uchytenie hlavice je iné ako na superbe. Ale drží to a vyzerá to podľa mňa super a páči sa mi to viac Kto by chcel vedieť cenu tak píšte správu, skoro zadarmo. Originál : Z passatu :
  11. Tak skús poradiť nejaké komponentné repro za dobrú cenu nechcem do toho veľa investovať lebo neviem ako dlho ešte budem mať superba...
  12. Nazdar, našiel som celkom schopné repro za pár € (BLAUPUNKT GTx 662 DE) a moja otázka je či budú nutné MDF podložky ... Montážna hlbka je 56mm čo píšu na webe. Oplatí sa kúpiť tie repro ? Ďakujem.
×
×
  • Vytvořit nový...