Hyby Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 (editace) Zdravim všechny, řešim takovej problém, kterej jsem tu nikde nenašel :-(. Chci si svojí Octu zvednout a mimo pružin ze 4x4ky bych to chtěl vyřešit i vyšším profilem pneumatik na klasickejch 15" diskách (možná max 16"). No každopádně k jádru věci, nevíte někdo, jestli by se třeba na ty patnáctky vešly pneumatiky 195/80 (nebo širší, to je buřt - jde o profil). Respektive jaký největší je na Octavii možno dát aby se nemuselo nic upravovat? Díky, Hyby P.S.: Pokud možno bez odpovědí typu "slyšel jsem", "strejda říkal že by to šlo" atd... prostě jestli jste to někde viděli nebo zkoušeli, díkes Editováno: 23. Srpen 2010, autor: Hyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyby Vloženo 23. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Zdravim všechny, řešim takovej problém, kterej jsem tu nikde nenašel :-(. Chci si svojí Octu zvednout a mimo pružin ze 4x4ky bych to chtěl vyřešit i vyšším profilem pneumatik na klasickejch 15" diskách (možná max 16"). No každopádně k jádru věci, nevíte někdo, jestli by se třeba na ty patnáctky vešly pneumatiky 195/80 (nebo širší, to je buřt - jde o profil). Respektive jaký největší je na Octavii možno dát aby se nemuselo nic upravovat? Díky, Hyby P.S.: Pokud možno bez odpovědí typu "slyšel jsem", "strejda říkal že by to šlo" atd... prostě jestli jste to někde viděli nebo zkoušeli, díkes edit: jedná se o Octavii I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyby Vloženo 24. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brianxt Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Zvednutí podvozku jsem řešil výrobou podložek přímo pod pružiny,zvedlo se to tak o 3-4cm.Výsledek si myslim že stojí za to+17 kola 225/45.Znám ještě dva lidi kteří to mají na octavii II a Roomsteru a taky bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.