lada Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Od doby kdy jsem jeste nezastavil a zatah rucni brzdu mi zacalo drit zadni kolo.Jako by dřel kotouc o desticky.Vzadu mam kotoucove brzdy.Nevite cim to je??Jak se toho zbavit?Uz jsem ji nekolikrat fest pritah a povolil a porad to dela.I jsem nekolikrat fest zabrzdil a nic nepomohlo předem dik za rady jesli nejaky budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Zasekl se Ti bovden u rucky podle me.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 no a co s tim?kde to je jak to opravím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Vzhledem k tomu, že lanko zadní brzdy je obaleno plastem a vnitřek bovdenu je taky plastový by mě celkem překvapilo, kdyby to dělalo lanko, i když stát se to může. Lehce to zjistíš tak, že odpojíš lanko od třmenu, a potom už jen vyskoušíš chod ručky. Myslím, si že příčina bude v "samoseřizovacím mechanismu" ruční brzdy ve třmenu, nebo přímo v "plovoucím uložení čepů třmenu". Zkrátka stává se, že to zalehne. Třmen musí ven - vyčistit a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 a do prdele tak na to seru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 a do prdele tak na to seru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 a do prdele tak na to seru ... Sa na to vyseres a zachvilu tu mame dalsie tema co s tym ked ti to uplne odislo,radsej si to daj spravit popripade si pozicaj na opravu ,nech ta to nestoji este viacej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 třeba se to casem opraví samo.ale zeptam se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 neni to prece nic vaznyho kdyz jetu pomolinku tak to obcas skrtne.Ale da se s tim zit snad. ja opravim jednu vec a posere se druha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Už máš aspoň vyměněný ty rozvody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host _ Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Tak hele, aby bylo jasno Buď se budeš o auto starat, nebo si na něj ser, když chceš, ale jednou si ti to ucho od džbánu utrhne Hlavně pak nenadávej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.