Tomáš Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Mám koženou řeďičku a při řazení to pod tou plaketou lupe. Jak je tam přidělaná?Dá se vyloupnout nebo je přilepená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Je tam prilepena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Mám koženou řeďičku a při řazení to pod tou plaketou lupe. Jak je tam přidělaná?Dá se vyloupnout nebo je přilepená? Je prilepena oboustrannou lepici paskou, oddelani neni zadny problem, chce to trosku zabrat. Muzes na stavajici pasku prilepit dalsi tensi nebo nalepit uplne novou silnejsi a bude po lupkani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 některý jsou lepený, některý na zácvaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 některý jsou lepený, některý na zácvaky A nektery jen tak nasazeny na nelepici folii ktera po primacknuti silou staticke elektriny prilne k umele hmote pod tim...(1,6 - tlusty klacek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Mám koženou řeďičku a při řazení to pod tou plaketou lupe. Jak je tam přidělaná?Dá se vyloupnout nebo je přilepená? Je prilepena oboustrannou lepici paskou, oddelani neni zadny problem, chce to trosku zabrat. Muzes na stavajici pasku prilepit dalsi tensi nebo nalepit uplne novou silnejsi a bude po lupkani. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Neví někdo číslo dílu chromované plaketky do OI. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 je to součást řadičky jedině že by to měl někdo odtud kde se vyrábí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Ale u Fabie jsem to měnil byl to samostatnej díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 To ano, např OB Autodíly, ale na Oktu jsem to fak neviděl... nicméně vypadají (skoro) stejně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.