Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdárek, chci se zeptat..... Co mi doporučíte do Fabie 50 kw 1.4mpi 2002. Nějak mi při studeným staru blbne. Diagnostika O.k. Nedávno měněný modul mpi. Blbne tak, že při rozjezdu na 1 nebo R se zakuckává motor (jen když stojí déle než 24 hodin) málem nechcípne. Tak hodlám vyjet nádrž a dopřát PEPOVI nějaký lepší bumbání. Co poradíte? Máte někdo zkušenosti s Vervou 95 či 100 ....

můžeš dát N98..... :)

E85   :feve:

Co prilozit do N95 nejaky aditiva ??

• 2 týdny později...

Zkus přidat do benzinu nějaky ten čistič vstřikovani,autičku to aspon jednou ročně prospěje ;)

Jinak zkoušel jsem i tu vervu 100 a parada,taky neni špatna

Upraveno od bitttpower

• 2 týdny později...

Osobně se přikláním taky k E85 , jezdí na to hodně známých a lidí v rodině a jsou nadmíru spokojení i při dlouhodobějším užívání,akorát v zimním období je potřeba to míchat s benzínem kvůli lepšímu startování v mrazech :palec2: půl nádrže naturalu a půl nádrže E85tky ;)

já bych se E85 vyhnul, pokud nemáš upravený motor, který je na toto palivo stavěný . raději bych dával N98 nebo 100

motor není třeba upravovat,byl o tom dosti rozsáhlý článek ve Světě motorů tam to dokonce testovali i na felicii a vychvalovali to,potom tam byla nějáká anketa Lidí co na to jezdí a byla tam nějáká paní co to lije i do roomstera a všechno v pohodě,u nás v práci je taky dost lidí kteří to tankují už delší dobu a nikdo neměl žádný problém

To už fakt radši nějaké aditivum, než špiritus do nádrže... Kromě toho, že ten líh na sebe váže vodu a při mrazech pak taková směs cuckovatí (a hezky ucpává čerpadlo - vedení - vstřiky), takže se musí domíchávat další nemrznoucí komponenty (například malé % etylénglykolu) se dost zhorší dynamika auta - respektive při snaze o stejnou dynamiku jako na benál prudce narůstá spotřeba. Souvisí to s daleko menší výhřevností lihu oproti benzínu z ropy, jednoduše na stejný energetický obsah jedné dávky do válce se toho tam musí vstříknout objemově víc. Kdyby ten takzvaně ekologický etanol stál přiměřeně nebo dokonce radikálně míň, aby se jeho používání skutečně vyplácelo, dalo by se o tom uvažovat, při dnešních cenách si ale nemyslím, že by se podobné "ekologické snahy" vyplácely také ekonomicky - nemluvě o dalších nákladech na opravy a úpravy palivové instalace, řešící ony problémy s metariálem, napadaným etanolovou složkou nebo s vodou, chemicky vázanou v lihovém palivu. Navíc geografická dostupnost E85 je celorepublikově nanejvýš mizerná - aspoň já nevím v okruhu cca 50km od svého bydliště o pumpě, která by běžně a trvale nabízela na stojanu E85...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.