petrurbi Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Nefunguje mi Měření najetých km, zaseklo se mi jak spodní ( co se vynulovává ), tak i celkový počet km. Nevíte, čím to může být? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Posledne kolečko na čiselniku km. sa ti preklzuje. Niekedy stači ho posunuť na svoje miesto a ked to už nepomaha tak heftnuť momet. lepidlom. No je to riadna babračka dadšej by som dal druhe budiky lebo dnes to už dostaneš za babku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrurbi Vloženo 26. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Jsem laik takže se omlouvam. Se uplně zasekli obě dvě počítadla, takže jestli tam něco nemlže být odpojený neo tak něco. A kdyžtak jestli je to závada někde za budíkama, nebo někde u motoru apod. Jinak tachometr, a vše funguje, pouze to počítadlo km nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrurbi Vloženo 26. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 ilustrační foto pro upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Ano zavada je v budiku. Ked tomu nerozumieš tak sa do opravy ani nepušťaj je to trochu naročnejšia praca. Na vrakači kup druhe budiky a iba to prehodiš a maš pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 sám to doma neopraviš, hoď to někomu, kdo cejchuje tachografy nebo opravuje budíky měl by ti pomoct. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeke Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Zdravím, mám stejný problém, dnes mi přestal fungovat tachometr tak, že mi to neukazuje ani km v hodině a ani nepočítá km. Zkontroloval jsem ty konektory za budíkama a kabel který vede do tachometru a vypadá to že je všechno zapojene. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 tak pokud ti neukazuje ani ručka, tak bych viděl problém v náhonu (zkontrolovat i tu část u převodovky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeke Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 To jsem taky odšrouboval a očistil hadrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 a máš dobře nasazeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeke Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 U převodovky je takový plíšek do kterého jsem čidlo nasadil (je tam pojistka proti otáčení) a utáhnul zpátky na místo a za budíkama jsem kabel náhonu vyndal a zatlačil tak aby to zacvaklo. Obávám se, že to bude něčím uvnitř toho tachometru V tom čidle má být uprostřed díra? mě se to zdá nějaké divné, nechápu jak se ten kabel na druhém kocni (u tachometru) může otáčet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeke Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Tak je to jasné, na tom náhonu u převodovky má být ozubené kolečko, to mi někde vypadlo. A to kolečko roztáčí lanko který vede k tachometru. Už to zase funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Mě od minulého týdne začala ručička tachometru stoupat pomalu i klesat pomalu, jakoby se zpožděním, čím to může být? Znečištěním? Stačí vyčistit hadici, co vede od tachometru kolem nádržky brzdové kapaliny? Jinak otáčkoměr a motor je v pořádku, Felicia combi 1.3 MPi (50 kW), r.v.1999. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 asi bych zkusil vyčistit bovden (hadici jak říkáš ) a pak promáznout olejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 (editace) Možná ani nebude potřeba nic čistit a stačilo by jen prolít ten náhon Konkorem nebo podobným řídkým olejem - WDčko nedoporučuju, obsahuje moc velké % odpařujících se složek. Editováno: 2. Duben 2011, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.