vitezslav2 Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Potřeboval bych poradit.Když nechám stát auto dýl jak dva dny na ruční brzdě,tak se mi přilepěj pakny.Ale tak že se nemůžu rozjet.Dá se s tím něco dělat? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Vycistit.!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 28. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Tak to jsem zrovna nechtěl slyšet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 tak se příště neptej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 (editace) Tak to jsem zrovna nechtěl slyšet... Tak predaj auto a kup UPLNE nove auto. Editováno: 30. Srpen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
550jawa Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Já měl ten stejnej problém. Pakny se přilepily pouze při použití ruční brzdy, při brždění se to nestávalo. U mě to byla jen jedna strana. Problém - přirezlá páka v čepu ruční brzdy na pakně. Bez sundání bubnu neopravitelné, je nouzová možnost zkusit prostříknout sprejem dírou po odšroubování šroubu kola - šance je, ale asi minimální je to na druhé straně pakny. Než jsem to zjistij já tak pakny K.O.- pakna ve svěráku a metrový nástavec a pak to "šlo" Tím se nechci "chlubit", ale dřív nebyl čas. Tak asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 30. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Jak se to dá vyčistit?Viděl jsem ,,čistič brzd" ve spreji,dá se to použít?Nebude to vadit,když s tim postříkám pakny a mechanizmus przd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 (editace) VITEZSLAV2: Demontovat bubny a vycistit pakne sprejom na brzdy. LINK: http://www.denbraven.cz/produkty/tectane/1110.htm LINK: http://www.vasoil.cz/detail/cistic-brzd/cistic-brzd/ LINK: http://www.zeleneudoli.cz/motip-cistic-brzd/d-56014/ Editováno: 30. Srpen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Jak se to dá vyčistit?Viděl jsem ,,čistič brzd" ve spreji,dá se to použít?Nebude to vadit,když s tim postříkám pakny a mechanizmus przd? Ten spej je na odmaštění všech styčných brzdných ploch - pakny, brzdové destičky, buben nebo kotouč, na mechanismus to nepatří. Mechanismus vyčistit mechanicky a některá místa namazat měděnou vazelínou (cooper grease). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.