jeffery_cz Vloženo 30. Srpen 2010 Vloženo 30. Srpen 2010 Prosíl bych poradit!! Ve Fabče 1.9Tdi 74kw rok 2001, když jsem jel na 4tý nebo 5tý převodový stupeň, tak mi začala v otáčkách šíleně vibrovat(chvět)...Na foru jsem vypátral, že to může být vnitřní pravý kloub na poloose. Tak jsem si pořídil repasovanou pravou poloosu a vibrace na 80% ustoupili!! Je změna značně znát!!! Ale chtěl bych se zeptat co to může být těch zbylích 20%? Je možné, že by to byl levý vnitřní kloub?? Děkuji předem za pomoc!!!! Citovat
hubo44 Vloženo 30. Srpen 2010 Vloženo 30. Srpen 2010 Može to robiť aj klb na druhej strane alebo pneu a či ten repas je dobry repas. (vonku dobry pod zaťaž može mať volu) Citovat
jeffery_cz Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Vloženo 31. Srpen 2010 Može to robiť aj klb na druhej strane alebo pneu a či ten repas je dobry repas. (vonku dobry pod zaťaž može mať volu) Děkuji za odpověď! Mno doufám, že ten repas bude v pořádku...pneu jsou vyvážené. Ale když říkáš, že to může dělat i ten levý kloub, tak zkusím vyměnit i ten. Ať je to v cajku! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.