MarcusV Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 vejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Zahradník Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Dnes jsem vyměnil baterii na Superbu 2,5TDI, ta od predchoziho majitele byla uz kaput a hlavne slabsi nez tam ma byt. Daval jsem tam dle varty 85Ah 800A delka 315, ale narazil jsem na problem, ze uz tam nedam to uchyceni baterie Na jedné straně zasunu pod ten hacek, ale na druhe uz nedám ten sroub s uchytkou. jak to máte chycený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qqwerm Vloženo 4. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2023 nevíte jestli do SUPíčka 2.0 TDI BSS 12/2006 se dá vložit baterie 315 mm, která se používá v 2,5 TDI? Nyní tam mám 278 mm a ta po 10 letech odchází. Chtěl bych nějakou POŘÁDNOU, protože alarm L&K asi hodně žere. DĚKUJI VÁM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.