Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, hledal jsem to tu ale nenašel. Potřebuju vyměnit podložku pod SPZ vzadu a ty šruby se ani nehnou. Je to nějak jištěné z druhé strany? Vyřezal jsem si tam drážku na normální šrubovák, ale to ho dřív zlomím, než bych ten šrub uvolnil.

Zahrdzavene sroby na drziaku SPZ. Postriekat sroby WD-40 a pouzit na povolenie srobu Orech+predlzenie a racnu.Smer tocenia do lavej strany.

• Autor

Šrub se začal protáčet společně s vložkou, která je v plechu kufrových dveří. Tedy stále výsledek žádný.

Takze len odbrusit+ odvrtat nitovaciu maticu ktora je nanitovana na zadnej kapote.

Sundat vnitřní plastový kryt 5,dveří a podržet nýt klíčem - není kulatý.

...

Mě se protočil a vypadl celý, díra jak do stodoly - hrůza.

Plastový držák jsem přišrouboval samořezem vedle a hotovo - jaképak sraní

550 JAWA: :palec2: A TERAZ TI ZATEKA VODA do 5. dveri. ;):)

Neteče, díru (cca 8mm) jsem zašpuntoval gumovou ucpávkou ze 120 (jak se dávala na vystříkávání dutin prahů).

Ono zase okolo a z pod značky tolik vody neteče.

Moje vrata jsou už stejně šrot.

--------

Jen chci varovat ty co mají lepší vrata a nechtějí se také dočkat překvapení s dírou.

Nýt je dlouhý cca 8-10mm vnitřní metrický závit.

K protočení stačí hodně hodně MÁLO a pak je to v ......

JAWA: :palec2: Ale to si nepisal ze tu dieru si zablendoval. :) Da sa to opravit. Das tam novu nitovaciu maticu.

• Autor

Díky za tipy, něco zkusím.

• 3 roky později...

Zdravím vás,

jak tak čítam tuto tému tak aj ja mam takýto problém. Skrutka sa mi pretáča takže to teraz drží iba na jednej skrutke...ako by sa dala opraviť ta diera aby to bolo v pôvodnom stave nechcem tam dávať matku z druhej strany chcem mat orig. nie tuning :D dalo by sa to zagitovať a potom prevŕtať? či ako by ste to vyriešili keby nebola možnosť použiť matku...

ďalej by som sa chcel opýtať jak je možne že mi sem-tam nesvieti osvetlenie na ŠPZ raz svietia obe inokedy ani jedna a niekedy jedna žiarovka v čo može byť problém? mohol by to byt aj spínač svetiel? odkiaľ sú napájanie tieto žiarovky?

Diky za pomoc

Odvrtej a nanýtuj novou matici. Co se týká osvětlení,zaměř se spíš na oxidaci. Ty zadní světla trpí.

daj si tam nanitovať väčšiu nitovaciu maticu

svetielko vyber a skontroluj konektory aj káble k nemu , väčšinou sú zoxidované až rozpadnuté 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.