goldapple Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Zdravím, hledal jsem to tu ale nenašel. Potřebuju vyměnit podložku pod SPZ vzadu a ty šruby se ani nehnou. Je to nějak jištěné z druhé strany? Vyřezal jsem si tam drážku na normální šrubovák, ale to ho dřív zlomím, než bych ten šrub uvolnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Zahrdzavene sroby na drziaku SPZ. Postriekat sroby WD-40 a pouzit na povolenie srobu Orech+predlzenie a racnu.Smer tocenia do lavej strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldapple Vloženo 3. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Šrub se začal protáčet společně s vložkou, která je v plechu kufrových dveří. Tedy stále výsledek žádný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Takze len odbrusit+ odvrtat nitovaciu maticu ktora je nanitovana na zadnej kapote. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
550jawa Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Sundat vnitřní plastový kryt 5,dveří a podržet nýt klíčem - není kulatý. ... Mě se protočil a vypadl celý, díra jak do stodoly - hrůza. Plastový držák jsem přišrouboval samořezem vedle a hotovo - jaképak sraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 550 JAWA: A TERAZ TI ZATEKA VODA do 5. dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
550jawa Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Neteče, díru (cca 8mm) jsem zašpuntoval gumovou ucpávkou ze 120 (jak se dávala na vystříkávání dutin prahů). Ono zase okolo a z pod značky tolik vody neteče. Moje vrata jsou už stejně šrot. -------- Jen chci varovat ty co mají lepší vrata a nechtějí se také dočkat překvapení s dírou. Nýt je dlouhý cca 8-10mm vnitřní metrický závit. K protočení stačí hodně hodně MÁLO a pak je to v ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 JAWA: Ale to si nepisal ze tu dieru si zablendoval. Da sa to opravit. Das tam novu nitovaciu maticu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldapple Vloženo 10. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2010 Díky za tipy, něco zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.a Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Zdravím vás, jak tak čítam tuto tému tak aj ja mam takýto problém. Skrutka sa mi pretáča takže to teraz drží iba na jednej skrutke...ako by sa dala opraviť ta diera aby to bolo v pôvodnom stave nechcem tam dávať matku z druhej strany chcem mat orig. nie tuning dalo by sa to zagitovať a potom prevŕtať? či ako by ste to vyriešili keby nebola možnosť použiť matku... ďalej by som sa chcel opýtať jak je možne že mi sem-tam nesvieti osvetlenie na ŠPZ raz svietia obe inokedy ani jedna a niekedy jedna žiarovka v čo može byť problém? mohol by to byt aj spínač svetiel? odkiaľ sú napájanie tieto žiarovky? Diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Odvrtej a nanýtuj novou matici. Co se týká osvětlení,zaměř se spíš na oxidaci. Ty zadní světla trpí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 daj si tam nanitovať väčšiu nitovaciu maticu svetielko vyber a skontroluj konektory aj káble k nemu , väčšinou sú zoxidované až rozpadnuté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.