VAG BoBo Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Ano a to bez větších problému, až najdu kabel k telefonu tak sem dám fotky Seat Ibiza 1.2 HTP palec by se tam stěží vlezl, já se klapek mechanicky nedotýkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 On má pravdu - i tím sprejem se to dá pročistit velmi dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 tak jsem tu klapku vyčistil, udělal základní nastavení a chod motoru se teď zlepšil, ale stává se mi, že po sešlápnutí spojky někdy otáčky klesnou asi na 400 ot/min. a poté se vrátí do normálu a jindy motor zhasne, na volnoběh ale běží pravidelně. Kde může být ještě problém? Může být vadný třeba spínač volnoběhu v klapce? Tady na fóru se psalo, že u tohoto motoru odchází ty škrtící klapky poměrně často, čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Pravděpodobně to bude ten krokový motorek v klapce. A jestli ne, může to být asi milion věcí. Mám s tím zkušenost a po pár vyhozených tisících jsem provrtal klapku úzkým vrtákem a otáčky jsou o něco vyšší, ale drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 dá se do Felicie namontovat i škrtící klapka z Octavie 1,6 55 kW? Motor je stejný, ale co ta klapka? Mám možnost sehnat právě tu z Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Myslím, že je to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Dle Etky rozdíl je a když dám porovnat modely tak je buď Octavia nebo Felicia. Octavia: 030133064F, Felicie: 030133064D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Označení může být jiné, ale je to stejný díl a pasovat do felicie bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Hovorka Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Dobrý den , vyměnil jsem škrtící klapku ale nejde mi naprogramovat přes řídící jednotku - řídící jednotka jí nevidí . Děkuji předem za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Je to nový nebo použitý díl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruzamil5 Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 čaute hoši , byl by někdo tak ochotnej a udělal si na mě čas pro základní nastavení škrtící klapky ? .. vyčistil sem jí a ted jí potřebuju nastavit , připadá mi to jako nesmysl stim jezdit do servisu , to radši koupím cigára někomu tady z fórka .. nebo ho pozvu na pivko jedná se o 1.6ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Hovorka Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 je to nový díl , dnes jsem stím byl u dalších mechaniků a mám i jinou řídící jednotku čidlo teploty. A stále to dělá stejný problém kvůli kterému sem měnil klapku - chcípá volnoběh , při jízde při vyřazeni na neutrál také chcípne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Jde ti šťáva do toho konektoru, kterým se spojuje škrtící klapka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Hovorka Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Ano vše je proměřený , štáva jde , při výměně řídící jednotky stále chcípá a při dobití baterie a opětovném vrácení nejde ani nastartovat , škrtící klapka se opět vynuluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Závada musí být v ŘJ nebo v klapce. Pokud Ti tam jde proud, musí se Ti ta klapka dát nastavit. Nevím, co jiného bych poradil. BTW. nastavoval jsi klapku přes diagnostiku? Dělalo to i před výměnou klapky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Hovorka Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 už to jede bylo to baterii , řídící jednotkou a čidlem otáček vše je nové a šlape jako hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 chtěl bych se zeptat, jak se projevuje, když se klapka při plném plynu (plynovém pedálu na doraz) u Feldy 1,6 neotevírá naplno, ale otevírá se jen částečně a jak může dojít k tomu, že se neotevře naplno. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msekl Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Čaute lidi, mám problém též se škrtící klapkou. Odpor klapky mám 3,5ohm, takže v normě, pokud se to bere mezi 3-200ohm. Potřeboval bych s tím poradit co by se s tím dalo dělat . Když stou mou Felicii jedu, tak se to před křižovatkou třeba začne dusit a po sléze to chcípne, nebo když jedu do kopce začnou padat otáčky a začne se to dusit. Už nevím co s tím. S pozdravem Msekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pneu.blaha Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 (editace) kluci ja mam zase problem u 1.6 ze mi to houpe otackama zakladni nastaveni nepomohlo Editováno: 26. Říjen 2014, autor: pneu.blaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Oba poslední dotazy - je potřeba prověřit těsnost sání, někudy vám leze do sání falešnej vzduch! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip1234 Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Zdravim.Mam problem na felicii 1.6 1996.nejde mi seridit klapka.je vycistena a stara tak pul roku.kdyz zapnu klicek tak porad bzuci a nechce se srovnat.napichnul jsem to na pocitac a chtel ji nastavit,ale po par vterinach mi to napise ze signal z ridici jednotky byl nahle prerusen a nastaveni nejde dokoncit.tak jsem dal i jinou klapku a jinou ridici jednotku,ale pise mi to porad to same.autu proste kolisaj otacky,chcipa a obcas i radne skube.vymenil jsem uz skoro vsechno.nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Adaptační hodnoty před nastavením si vymazal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip1234 Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Cau.jo to jsem vymazal,ale jak rikam,porad to nejde.napadlo me jestli teda nemam nechat vymazat celej software a nechat nahrat novej.ale ted otazka jestli to bude co platny,jestli tam neni nejaka mechanicka chyba.uz proste nevim co s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Stalo se mi u jedné Felicie že měl majitel upravené lanko plynu doma a bylo zkrácené, pak to taky nešlo, ale to by pak klapka před nastavením vykazovala jinou než nulovou polohu. U otcovy Fel. 1.6 byla KO řídicí jednotka motoru, po výměně z vrak. za 300 Kč vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip1234 Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Skubani vyreseno,sonda na vyfuku,spatnej jeden kontakt.ale auto na volnobech stale kolisa a chcipa a klapka stale nejde nastavit.mel jsem to uz u peti mechaniku a stale nic...projdu to sam cele znova a kdyz nic nenajdu,tak posledni moznost je auto cb.tam maj pocitac na skodovky,tak by meli vedet co s tim..snad..promeroval jsem ohmycke hodnoty od ridici jednotky do klapky podle navodu.je tam 8 konektoru na klapce,sest jsem jich promeril,ale ty dva neukazovali nic a meli..ale pocitac mi zadnou chybu neukazal..nevim co si o to myslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.