Přejít na obsah

Škrtící klapka 1,6 55 kW MPI

milano5

Doporučené příspěvky

tak jsem tu klapku vyčistil, udělal základní nastavení a chod motoru se teď zlepšil, ale stává se mi, že po sešlápnutí spojky někdy otáčky klesnou asi na 400 ot/min. a poté se vrátí do normálu a jindy motor zhasne, na volnoběh ale běží pravidelně. Kde může být ještě problém? Může být vadný třeba spínač volnoběhu v klapce? Tady na fóru se psalo, že u tohoto motoru odchází ty škrtící klapky poměrně často, čím to je?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

čaute hoši , byl by někdo tak ochotnej a udělal si na mě čas pro základní nastavení škrtící klapky ? .. vyčistil sem jí a ted jí potřebuju nastavit , připadá mi to jako nesmysl stim jezdit do servisu , to radši koupím cigára někomu tady z fórka .. nebo ho pozvu na pivko :)  jedná se o 1.6ku :)

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

Čaute lidi, mám problém též se škrtící klapkou. Odpor klapky mám 3,5ohm, takže v normě, pokud se to bere mezi 3-200ohm. Potřeboval bych s tím poradit co by se s tím dalo dělat :kol-28:. Když stou mou Felicii jedu, tak se to před křižovatkou třeba začne dusit a po sléze to chcípne, nebo když jedu do kopce začnou padat otáčky a začne se to dusit. Už nevím co s tím. S pozdravem Msekl 

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...
  • o 11 měsíců později...

Zdravim.Mam problem na felicii 1.6 1996.nejde mi seridit klapka.je vycistena a stara tak pul roku.kdyz zapnu klicek tak porad bzuci a nechce se srovnat.napichnul jsem to na pocitac a chtel ji nastavit,ale po par vterinach mi to napise ze signal z ridici jednotky byl nahle prerusen a nastaveni nejde dokoncit.tak jsem dal i jinou klapku a jinou ridici jednotku,ale pise mi to porad to same.autu proste kolisaj otacky,chcipa a obcas i radne skube.vymenil jsem uz skoro vsechno.nevite co s tim?

Odkaz ke komentáři

Skubani vyreseno,sonda na vyfuku,spatnej jeden kontakt.ale auto na volnobech stale kolisa a chcipa a klapka stale nejde nastavit.mel jsem to uz u peti mechaniku a stale nic...projdu to sam cele znova a kdyz nic nenajdu,tak posledni moznost je auto cb.tam maj pocitac na skodovky,tak by meli vedet co s tim..snad..promeroval jsem ohmycke hodnoty od ridici jednotky do klapky podle navodu.je tam 8 konektoru na klapce,sest jsem jich promeril,ale ty dva neukazovali nic a meli..ale pocitac mi zadnou chybu neukazal..nevim co si o to myslet.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...