hladik1989 Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 (editace) Ahoj všichni, jsem celkem čerstvím majitelem škody superb (mám ho cca 2 měsíce) a asi po 14 dnech co jsem si ho přivez se mi rosvítili 2 kontrolní světla a už vážně nevím co stím. Pořád mi svítí kontrolka ŽÁROVKY ale procházel jsem přední i zadní světla i brzdoví no prostě všechno a všechno je ok ale kontrolka otravuje po každém nastartování auta tak nevím a ještě víc mě děsí kontrolka značící ELEKTRONIKA MOTORU, měl jsem auto v servisu protože jsem potřeboval udělat nové komplet. rozvody a když jsem si auto vyzvedával tak mi řek že auto připojoval na pc a že mu to jen značilo nějakej podtlak motoru tak že na to koukal a že tam byla nejaka špatná hadička tak že to vyměnil a kontrolka nesvítila ale asi před třemi dny se zase rozvítila tak už nevím co stím :-( Nenapadá Vás prosím někoho co stím aby už ty kontrolky konečně dali pokoj? Vážně budu vděčnej za každej dobrej nápad :-) Editováno: 2. Září 2010, autor: hladik1989 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 (editace) Čau, co niveace xenonů, funguje? Já mám v háji zadní čidlo na nápravě a na maxidotu mám po nastartování "závada světla" s piktogramem žárovky. Editováno: 5. Září 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radaj Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 (editace) Jasně, to bude určitě čidlo nivelace xenonů. Já měl taky takovou hlášku na budíku. Naštěstí nebylo čidlo rozbité, ale pouze pootočené, tudíž mimo rozsah měření. Čauky Radaj Editováno: 5. Září 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerpof Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Jenom zkusím nahodit můj tip - mě kontrolka žárovek otravovala sporadicky tři měsíce a už to bylo celkem na palici, vyměnil jsem snad všechny žárovky a stejně to furt svítilo. Nakonec jsem přišel na to, že to prostřední brzdové světlo svítí nějak mizerně. Ono při běžné kontrole z blízka svítilo celkem normálně, aspoň to tak vypadalo, ale když jsem jel v jiném autě za mým Supem, tak to bylo poznat že to svítí ani ne poloviční intenzitou. Auto šlo zrovna do servisu, tak jsem jim to říkal ať s tím něco udělají. Co přesně udělali nevím, ale světlo už svítí normálně a kontrolka žárovek přestala otravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Zdarec, mám to taky. Po každém nastartování mi na maxidotu rozsvítí varovná kontrolka "Světla závada!" + symbol žárovky, přitom světla svítí jak mají. Ve středu to jdu dát kamarádovi do servisu, možná to bude asi tím čidlem nivelace xenonů. Dám vědět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Zdarec, ještě jsem se chtěl zeptat, jaký je výrobní kod čidla niveace xenonů co je na zadní nápravě? Chci si to koupit a známý mi to udělá, konečně . Děkuji!!!. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 ZDarec, takže píšu jak jsem slíbil. Bylo to teda již zmíněné čidlo niveace (doufám, že jsem to slovo napsal dobře ) xenonů na zadní nápravě. Auto jsem již tak kupoval. Minulý majitel na "něco" najel a vuoala čidlo niveace se trošičku vymklo z polohy. V servise mi jen čidlo dali do správné původní podoby (kalibrováním) a kontrolka již nesvítí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravasss Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Ahoj,mám stejný problém se signalizací žárovky svítící na palubovce,také jsem vše prošel,žárovky měnil,xenony tedy nemám,takže závada na čidle nebude.Nevíte čím by to mohlo ještě být???Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.