Květen 2, 20205 r Dobrý den, rád bych se zeptal jestli někdo neví, čím to je, že se mi smazala dlouhodobá spotřeba na pozici 2 a aktuálně ukazuje shodnou spotřebu, která je na pozici 1 - průměrná pro danou jízdu či jízdy dne. Děkuji za odpověď!
Květen 2, 20205 r Buď jsi od posledního vynulování najel víc jak 9999 km, anebo celkový čas (doba) jízd překročil 99 hodin 99 minut. Toto všechno najdeš v manuálu a není to předmětem tohoto tématu.
Květen 2, 20205 r Ještě jednou díky za odpověď! Auto mám měsíc a je to má první zkušenost s nulováním spotřeby! Upraveno Květen 2, 20205 r od Jenda64
Březen 4, 20223 r Prosim o radu. Máma cfhc typ motoru a verze softwaru 7100, rok výroby 2012 a najeto 70000 km. Auto jezdí perfektně žádná závada od výroby do teď. Nemůžu najit zaplneni filtru olejovým popilkem. U mé druhé 1.6 tam ta položka je u 2.0 není. Nemáte někdo tušení proč tam neni zanesení filtru ani horní mez myslím že by tam mělo být 70g.
Duben 23, 20223 r Jaké jsou správné hodnoty pro odchylku vstřikovačů? Klepe se mě v idle motor nebo by se to asi dalo nazvat vibruje. V DTC byla chyba žhavicí svíčky na válci 2, chtěl jsem vyměnit teda všechny žhavičky, ale 2 jsem zlomil, na válcích, kde žhavičky nejsou jsou hodnoty hodně jiné (jak v idle, tak za jízdy) než pro vstřikovače na válcích, kde žhavičky jsou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.