Pawouk Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 CFHC je šestnáctiventil. Tuto informaci najdeš například v dílenské příručce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Dobrý den, rád bych se zeptal jestli někdo neví, čím to je, že se mi smazala dlouhodobá spotřeba na pozici 2 a aktuálně ukazuje shodnou spotřebu, která je na pozici 1 - průměrná pro danou jízdu či jízdy dne. Děkuji za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Buď jsi od posledního vynulování najel víc jak 9999 km, anebo celkový čas (doba) jízd překročil 99 hodin 99 minut. Toto všechno najdeš v manuálu a není to předmětem tohoto tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 (editace) Ještě jednou díky za odpověď! Auto mám měsíc a je to má první zkušenost s nulováním spotřeby! Editováno: 2. Květen 2020, autor: Jenda64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri.koza Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 Prosim o radu. Máma cfhc typ motoru a verze softwaru 7100, rok výroby 2012 a najeto 70000 km. Auto jezdí perfektně žádná závada od výroby do teď. Nemůžu najit zaplneni filtru olejovým popilkem. U mé druhé 1.6 tam ta položka je u 2.0 není. Nemáte někdo tušení proč tam neni zanesení filtru ani horní mez myslím že by tam mělo být 70g. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 Jaké jsou správné hodnoty pro odchylku vstřikovačů? Klepe se mě v idle motor nebo by se to asi dalo nazvat vibruje. V DTC byla chyba žhavicí svíčky na válci 2, chtěl jsem vyměnit teda všechny žhavičky, ale 2 jsem zlomil, na válcích, kde žhavičky nejsou jsou hodnoty hodně jiné (jak v idle, tak za jízdy) než pro vstřikovače na válcích, kde žhavičky jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.