lorus7 Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 zdravim mam problem s hydrostelama . po vymene zdvihatek i hydrostelu stale cvaka a porad mi sviti kontrolka na olej nevim si s tim rady .. neporadi nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Pozreť saci koš oleja či nie je zaneseny a odmerať tlak oleja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorus7 Vloženo 8. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2010 myslis ze mi to fouka nekde mimo a pak se mi ten hydrostel nechce ovzdusnit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 podívej se do sekce motor a zadej do vyhledávače hydrostely a najde ti to 12 témat, kde se tento problém řeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.