Publikováno Září 7, 201015 r Poraďte mi co se zadni napravou - - geo ukazala ze jsou zadni kola vyklonena do "A", sjizdi se vnitrni strana zadnich gum. - mechanik rekl ze po promereni je rozbihavost kol o jeden cm vpredu kola vic nez vzadu.. Nejzajimavejsi je, ze podle nekolika mechaniku (a mimo jine i servisu skoda, ktery auto z programu skodaplus prodaval) je auto nebourane. Najeto ma 130t km. Mate to nekdo taky? Je mozny ze je to "vyrobni vada" podvozku?
Září 7, 201015 r Autor Nojo, ale na tenhle rozdil by fabka musela spadnout do otevrenyho kanalu a mozna ne jednou - navic ty kola se sjizdeji rovnomerne. Co jsem se ale bavil s mechanikama ve skodovce i mimo, napravnice neni nijak zdeformovana, poskozena ani nic. Rafky kol mam jen plech, puvodni jsem nevidel, takze tezko rict. Upraveno Září 8, 201015 r od Standis pozor na zbytečné citování příspěvků
Září 7, 201015 r vyrobna vada to byt nemoze. ziadny servis ti nikdy zodpovedne nepovie ci je auto buchnute. treba dat dole zadny naraznik a skontrolovat.
Září 8, 201015 r Autor Nepovie, ale jestli muzu doporucit, zkuste volat na pojistovnu - auto nebylo bourane jednou, ale DVAKRAT!! Likvidator mi mezi radky rekl, ze ani jedna z nehod o kterych nesmi mluvit napravu ale neohnula.. Mam ale v ruce nove karty, konkretne protokol z geometrie 2 roky pred koupi, kde ten odklon a sbihavost jsou taky, takze bez ohledu na pricinu je to doufam uz predem vyreseno :-)
Září 15, 201015 r Autor Prodejce (autorizovany servis Skoda) uznal reklamaci na zaklade dokladu od predchoziho majitele, ze naprava byla ohnuta uz u nej. Napravu vymenil za jinou (jak rikali z rozboreny fabky s najetim 15k km) a zmerili geo v servisu pres ulici, aby byli z obliga. Vse zdarma. Odmitli zaplatit pouze moje cestovani pres pul republiky, coz se ale da pochopit. Vsechno je v zelenejch cislech, jdu nakupovat novy gumy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.