Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

já sem taky neměl nic v ruce byl sem objednanej na vyměnu gufera a pak řekli

že ze škodovky dostali zprávu že mají vyměnit motor že to jinak oni nemůžou opravit

Jasně, ale máš nějaký papír o výměně neé, na nějaký popud ti to vyměnili, zkusit se zeptat na jaký - kulance apod.?

Jde o to, že Pecoun potřebuje nějakou "jistotu" o kterou se může opřít při vyjednávání, chci mu pomoct, krajanovi.

• Autor

presne tak.... -_-

Bohužel žádnej papír nedávají jenom do servisky napsali datum a kilometry a u toho vyměna motoru.Jinak ani neřekli v čem je chyba.Jenom že servis to není schopen v dílenských podmínkách odstranit.údajně se má jednat o vadu materiálu bloku motoru.

A to byl servis Škoda?, nemohl by jsi se zeptat tam, že je tu podobný případ a jestli se to výměnou motoru řeší pokaždé, takhle jsem to myslel.

-_-

Byl to servis Škoda Autotrio Praha.Oni prostě dostali příkaz přímo ze škodovky

aby vyměnily motor.Tak jim řekni ať to prověří ve škodovce.Jelikož se o tom dověděli na školení přímo od škodovky tak by to měli vědět i v ostatních servisech.

• Autor

tak sem volal do sveho servisu a potvrdil mi ze "hrozi" i vymena motoru kdyz to potece guferem u motoru!!!! ale kdyz u prevodovky tak jen vymena tesneni( gufera) tak sem zvedav!!!!

• Autor

tak uz je auto v servise, tak sem zvedav jak to dopadne..... :o

Tak uvidíme, nicméně, včera jsem měnil olej a auto jsem na zvedáku prohlížel a u mě nic.

• Autor

Tak sem dnes dostak odpoved zda budou ci nebudou menit motor,rozhodnuti ve skodovce padlo na vymenu celeho mototu!!!!!! :o tak sem rad ze to tak dopadlo diky vsem za rady a pomoc -_--_--_-

No tak to se teda pochlapili, gratuluju, že při těch problémech aspoň něco pozitivního -_-

mr.pecoun: Jakej mas rok vyroby??? Kde to presne tece???

Tak to je dobře hlavně si to pořadně zkontroluj mně při tom utrhli manžetu na poloose ulomily kryt od baterky poškoli chladič atd...

• Autor

mam 2004/9 mesic,kde to tece? mezi motorem a precodovkou... netece to proudem ale spis sakne...

Tak to je dobře hlavně si to pořadně zkontroluj mně při tom utrhli manžetu na poloose ulomily kryt od baterky poškoli chladič atd...

tomu hovorim šuplitkari

:angry::(:o

Fakt???

Fakt???

fuckt

• Autor

tak sem mluvil s technikem a myslim ze ´mam docela stesti protoze ted s moji zavadou meni motory ale za 2 mesice pride nova stanova od skodovky ze se budou motory s touhle vadou pouze kompletne vystrojovat a holej blok vozit do Mlade Bolesl.na prelisovani gufera .dnes je to tak ze skodovka rika ze to nejsou schopni v dilenskejch podminkach to pravit.... tim chci rict kdo ma vadu jako ja jedte neprodlee do servisu...... :ph34r::ph34r::ph34r:

nejak si nedovedu predstavit ze by mi rozrbral celej motor a zas ho dal do poradku.... :o:angry::(:disgust:

Pecoun, dlouho jsem tu nebyl, jsem dost mimoa vytíženej, jsem rád, že to tak dopadlo, držel jsem ti pěsti krajane. -_-:D

• Autor

diky.... -_-

mr.pecoun: Tak to budu muset zkontrolovat... mam 7/2004

• Autor
mr.pecoun: Tak to budu muset zkontrolovat... mam 7/2004

no zo urcute zkontroluj..... stoji zato....nehlede na to ze konci zaruka :o

mr.pecoun: Máš někde výrobní číslo toho vadného motoru? Já mám MR 2005 vyrobeno 10/2004. Zatím je tam sucho, ale bojim, bojim :(

• Autor

Maluch : nemam.... bouzel... .ale prej to neni zas tak casta zavada....

jinak mi volal technik ze motor v boles. neni a musi se privezt z nemecka tak cca 7 dni .... -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.