Červen 7, 200619 r já sem taky neměl nic v ruce byl sem objednanej na vyměnu gufera a pak řekli že ze škodovky dostali zprávu že mají vyměnit motor že to jinak oni nemůžou opravit
Červen 7, 200619 r Jasně, ale máš nějaký papír o výměně neé, na nějaký popud ti to vyměnili, zkusit se zeptat na jaký - kulance apod.?
Červen 7, 200619 r Jde o to, že Pecoun potřebuje nějakou "jistotu" o kterou se může opřít při vyjednávání, chci mu pomoct, krajanovi.
Červen 7, 200619 r Bohužel žádnej papír nedávají jenom do servisky napsali datum a kilometry a u toho vyměna motoru.Jinak ani neřekli v čem je chyba.Jenom že servis to není schopen v dílenských podmínkách odstranit.údajně se má jednat o vadu materiálu bloku motoru.
Červen 7, 200619 r A to byl servis Škoda?, nemohl by jsi se zeptat tam, že je tu podobný případ a jestli se to výměnou motoru řeší pokaždé, takhle jsem to myslel.
Červen 7, 200619 r Byl to servis Škoda Autotrio Praha.Oni prostě dostali příkaz přímo ze škodovky aby vyměnily motor.Tak jim řekni ať to prověří ve škodovce.Jelikož se o tom dověděli na školení přímo od škodovky tak by to měli vědět i v ostatních servisech.
Červen 7, 200619 r Autor tak sem volal do sveho servisu a potvrdil mi ze "hrozi" i vymena motoru kdyz to potece guferem u motoru!!!! ale kdyz u prevodovky tak jen vymena tesneni( gufera) tak sem zvedav!!!!
Červen 14, 200619 r Tak uvidíme, nicméně, včera jsem měnil olej a auto jsem na zvedáku prohlížel a u mě nic.
Červen 14, 200619 r Autor Tak sem dnes dostak odpoved zda budou ci nebudou menit motor,rozhodnuti ve skodovce padlo na vymenu celeho mototu!!!!!! tak sem rad ze to tak dopadlo diky vsem za rady a pomoc
Červen 14, 200619 r No tak to se teda pochlapili, gratuluju, že při těch problémech aspoň něco pozitivního
Červen 15, 200619 r Tak to je dobře hlavně si to pořadně zkontroluj mně při tom utrhli manžetu na poloose ulomily kryt od baterky poškoli chladič atd...
Červen 15, 200619 r Autor mam 2004/9 mesic,kde to tece? mezi motorem a precodovkou... netece to proudem ale spis sakne...
Červen 15, 200619 r Tak to je dobře hlavně si to pořadně zkontroluj mně při tom utrhli manžetu na poloose ulomily kryt od baterky poškoli chladič atd... tomu hovorim šuplitkari
Červen 16, 200619 r Autor tak sem mluvil s technikem a myslim ze ´mam docela stesti protoze ted s moji zavadou meni motory ale za 2 mesice pride nova stanova od skodovky ze se budou motory s touhle vadou pouze kompletne vystrojovat a holej blok vozit do Mlade Bolesl.na prelisovani gufera .dnes je to tak ze skodovka rika ze to nejsou schopni v dilenskejch podminkach to pravit.... tim chci rict kdo ma vadu jako ja jedte neprodlee do servisu...... nejak si nedovedu predstavit ze by mi rozrbral celej motor a zas ho dal do poradku....
Červen 16, 200619 r Pecoun, dlouho jsem tu nebyl, jsem dost mimoa vytíženej, jsem rád, že to tak dopadlo, držel jsem ti pěsti krajane.
Červen 16, 200619 r Autor mr.pecoun: Tak to budu muset zkontrolovat... mam 7/2004 no zo urcute zkontroluj..... stoji zato....nehlede na to ze konci zaruka
Červen 16, 200619 r mr.pecoun: Máš někde výrobní číslo toho vadného motoru? Já mám MR 2005 vyrobeno 10/2004. Zatím je tam sucho, ale bojim, bojim
Červen 16, 200619 r Autor Maluch : nemam.... bouzel... .ale prej to neni zas tak casta zavada.... jinak mi volal technik ze motor v boles. neni a musi se privezt z nemecka tak cca 7 dni ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.