ashir Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 já sem taky neměl nic v ruce byl sem objednanej na vyměnu gufera a pak řekli že ze škodovky dostali zprávu že mají vyměnit motor že to jinak oni nemůžou opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Jasně, ale máš nějaký papír o výměně neé, na nějaký popud ti to vyměnili, zkusit se zeptat na jaký - kulance apod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Jde o to, že Pecoun potřebuje nějakou "jistotu" o kterou se může opřít při vyjednávání, chci mu pomoct, krajanovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 presne tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ashir Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Bohužel žádnej papír nedávají jenom do servisky napsali datum a kilometry a u toho vyměna motoru.Jinak ani neřekli v čem je chyba.Jenom že servis to není schopen v dílenských podmínkách odstranit.údajně se má jednat o vadu materiálu bloku motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 A to byl servis Škoda?, nemohl by jsi se zeptat tam, že je tu podobný případ a jestli se to výměnou motoru řeší pokaždé, takhle jsem to myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ashir Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Byl to servis Škoda Autotrio Praha.Oni prostě dostali příkaz přímo ze škodovky aby vyměnily motor.Tak jim řekni ať to prověří ve škodovce.Jelikož se o tom dověděli na školení přímo od škodovky tak by to měli vědět i v ostatních servisech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 tak sem volal do sveho servisu a potvrdil mi ze "hrozi" i vymena motoru kdyz to potece guferem u motoru!!!! ale kdyz u prevodovky tak jen vymena tesneni( gufera) tak sem zvedav!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 tak uz je auto v servise, tak sem zvedav jak to dopadne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Tak uvidíme, nicméně, včera jsem měnil olej a auto jsem na zvedáku prohlížel a u mě nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Tak sem dnes dostak odpoved zda budou ci nebudou menit motor,rozhodnuti ve skodovce padlo na vymenu celeho mototu!!!!!! tak sem rad ze to tak dopadlo diky vsem za rady a pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 No tak to se teda pochlapili, gratuluju, že při těch problémech aspoň něco pozitivního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 mr.pecoun: Jakej mas rok vyroby??? Kde to presne tece??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ashir Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Tak to je dobře hlavně si to pořadně zkontroluj mně při tom utrhli manžetu na poloose ulomily kryt od baterky poškoli chladič atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 mam 2004/9 mesic,kde to tece? mezi motorem a precodovkou... netece to proudem ale spis sakne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Tak to je dobře hlavně si to pořadně zkontroluj mně při tom utrhli manžetu na poloose ulomily kryt od baterky poškoli chladič atd... tomu hovorim šuplitkari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Fakt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Fakt??? fuckt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 tak sem mluvil s technikem a myslim ze ´mam docela stesti protoze ted s moji zavadou meni motory ale za 2 mesice pride nova stanova od skodovky ze se budou motory s touhle vadou pouze kompletne vystrojovat a holej blok vozit do Mlade Bolesl.na prelisovani gufera .dnes je to tak ze skodovka rika ze to nejsou schopni v dilenskejch podminkach to pravit.... tim chci rict kdo ma vadu jako ja jedte neprodlee do servisu...... nejak si nedovedu predstavit ze by mi rozrbral celej motor a zas ho dal do poradku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Pecoun, dlouho jsem tu nebyl, jsem dost mimoa vytíženej, jsem rád, že to tak dopadlo, držel jsem ti pěsti krajane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 diky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 mr.pecoun: Tak to budu muset zkontrolovat... mam 7/2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 mr.pecoun: Tak to budu muset zkontrolovat... mam 7/2004 no zo urcute zkontroluj..... stoji zato....nehlede na to ze konci zaruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 mr.pecoun: Máš někde výrobní číslo toho vadného motoru? Já mám MR 2005 vyrobeno 10/2004. Zatím je tam sucho, ale bojim, bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Maluch : nemam.... bouzel... .ale prej to neni zas tak casta zavada.... jinak mi volal technik ze motor v boles. neni a musi se privezt z nemecka tak cca 7 dni .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.