dzonn Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 (editace) a to ani po prehozeni zluteho a cerveneho kabilku.. od sameho zacatku si to pamatuje jen chvilku a kdyz je to delsi dobu vypnute tak si to nic nepamatuje. vsude jsem se docelt jen o prehozeni techto dvou kabilku jenze se tim nic nevyresilo. nevite co stim provest aby si to pamatovalo ? opravdu me vytaci nastavovat pokazde znovu cele radio. Editováno: 9. Září 2010, autor: dzonn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 neprehadzuj bezhlavo kablliky. v kazdom navode na radio mas presne napisane co na ktorom konektore to ktore radio ocakava. a to mu treba dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonn Vloženo 9. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2010 (editace) neprehadzuj bezhlavo kablliky. v kazdom navode na radio mas presne napisane co na ktorom konektore to ktore radio ocakava. a to mu treba dat. No je to v aute ktere jsem koupil v bazaru takze k radiu nemam manual ....ale tam ani nic jineho prohodit nejde jsou tam na rozpojeni jen dva kabliky, ale at je jakkoliv prohodim tak po vytahnuti klice to odstavi radio od baterky a tim padem to zapomene.. Vicemene tady jsem teda nasel http://www.jvc.fr/files/installation_manual/kdsc401-402e-install_get0410-010c_fr.pdf naky navod, jsou tam celkem 3 moznosti zapojeni zkousel jsem vsechny ale vytahnuti klicku beztak vzdy radio odrizne. Editováno: 9. Září 2010, autor: dzonn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonn Vloženo 9. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Nebo jaky mate nazor na to kdyz bych udelal prasarnu typu zavest novej drat od pluska z baterky do toho radia na primo....nevybije mi to baterku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 prasárna to je a odběr to bude ,mít sice minimální,ale myslim,že tim nevyřešíš uložení nastavení.Zkoušel si místo přehození kabelů,přemostit z napájení na pin s pamětí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonn Vloženo 10. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2010 co to znamena premostit z napajeni na pin s pameti? no podle me by ta prasarna fungovala protoze dokud je klicek v zapalovani tak radio sviti a pamatuje si ale jak ho vytahnu tak radio zhasne uplne a v tu chvily uz si nepamatuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonn Vloženo 10. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2010 ted jsem to zkouseckou meril a ani zluty ani cerveny bez klice nedava stavu, jeden z nich by mel ne? nevite kde je mozne nalezt stavu abych mohl to na nej napojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 přemostit se rozumí vzít cca 3cm kabel a propojit v iso + a memory pokud ti nedává ani jeden kabel voltáž,tak bude problém jinde a přemostění ti nepomůže.Mrkni do DP jak to má být zapojené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.