Greanch Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 Čus, Při rozjezdu mi občas něco vrzne, nedavno jsem měnil brzdy (kotouče + destičky) muže to být tím. Více to děla, když mám kola vytočené, a teď se nevzpomínám jestli to před výměnou dělalo. Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 ložiska kol to taky můžou dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puummy Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Uložení tlumiče pérování??? ( axialní ložisko tlumiče) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Mne to robili silentbloky v ramenach skus ich postriekat sprejom napr WD ak to ustane je to ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.