Standis Vloženo 28. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2010 jj, to dělá ten náš taky, ale začínáme ho dávat na bok, protože na zadíčkách nám nějak blinká, tak pro jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 jedna aktuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Taky se pridavam ke gratulacim - sice pozdeji ale preci... Hlavne hodne zdravi a at Vam dela jen samou radost Nas to taky brzo ceka (tedy uz ve druhem kole) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 to nás snad taky jednou bude čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 přikládám první zkušenosti malým množstvím "alkoholu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 HURÁÁÁÁÁÁÁÁ konečně první AUTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 To mu řikaš auto Ty neviš,že děti preferujou značku Tatra prcka posadiš a taháš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 ale jo, ale ještě nesedíme sami, tak ho nemůžu do Tatry posadit, tak zatím jen na kukačku a na písek něco menšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 o víkendu jsme byly poprvý bazen a rovnou jsme byly v tom největším v Praze aquapalac Čestlice a nádhera. mají akci, že při koupi 3 hod, mužete tam být celý den, neberte to, za tu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 tak máme doma skutečného plaváčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2011 nedávno jsem je přivezl z porodnice a je Matýskovi 1 rok uteklo to jako voda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2012 a máme tu další rok :-) už jsou nám 2 roky a jsem velcí kluci letos pojedeme do Chaber společně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk D. Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Chtěl jsem zase gratulovat a až teď jsem si všiml, že už je to pár let staré 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.