Září 8, 200520 r Predstav si, že máš zelené diódy a chceš červené podsvietenie. Ako isto vieš, červená a zelená sú akosi opačné farby, takže by ti to temer vôbec nesvietilo resp. svietilo veľmi škaredo a veľmi slabo.
Září 8, 200520 r Predstav si, že máš zelené diódy a chceš červené podsvietenie. Ako isto vieš, červená a zelená sú akosi opačné farby, takže by ti to temer vôbec nesvietilo resp. svietilo veľmi škaredo a veľmi slabo. i tak se to dá říci
Září 10, 200520 r Inak som pozeral na výsledky firmy, čo robí nové panely na budíky. Ale nepáči sa mi, že im to nejako príliš večer presvitá.
Září 10, 200520 r Inak som pozeral na výsledky firmy, čo robí nové panely na budíky. Ale nepáči sa mi, že im to nejako príliš večer presvitá. a na co že jsi to koukal?
Září 14, 200520 r Inak som pozeral na výsledky firmy, čo robí nové panely na budíky. Ale nepáči sa mi, že im to nejako príliš večer presvitá. Tahle kombinace se mi líbí se všeho nejvíc. Je fakt super, taky o ní uvažuju.
Září 14, 200520 r Inak som pozeral na výsledky firmy, čo robí nové panely na budíky. Ale nepáči sa mi, že im to nejako príliš večer presvitá. Tahle kombinace se mi líbí se všeho nejvíc. Je fakt super, taky o ní uvažuju. taky budu mit uz sa tesim. neco podobnyho .
Září 29, 200519 r zdravim je to moc pekne není nekdo sikovny od plzne kterej by mi to predelal a za kolik libi se me tohle
Září 29, 200519 r Taky bych měl zájem. I ta plzeň by mi vyhovovala, kdyby to nebylo na dlouho. Jinak jsem spíše okolo Chomutova, nebo Mostu. Kdo by to zvládl a za kolik? Kdyžtak můžete psát na jsrot@quick.cz
Září 29, 200519 r Taky nad tim přemýšlím,ale nemám představu o ceně.Asi bych šel do toho jak to má udělaný Vašo,ale viděl jsem Garnyho podsvětlení a to je taky super.Tak nevim jakou kombinaci.Ta bilá se mi zdá podle fotky,že je moc jasná a nevim jaké by to bylo v noci,ale z fotky se to nedá soudit.Ale jinak super
Září 29, 200519 r Dotaz: nema nekdo nafocene rozmontovane budiky a hlavne climatronic... At mam predstavu co me asi ceka... Diky
Září 30, 200519 r jsou pozite stejne typy led diod u MR 99 a treba MR 02?? delali jste nekdo Climatronic???
Září 30, 200519 r vim, ze uz bych chtel asi moc, ale nemate nekdo seznam kolik kusu led diod potrebuju na danou cast v MR99??? Kompetne s climatronicem a vybavu SLX. Kolik ruznych typu je pouzito po celem aute??? Diky moc P.S. az nekoupim v GM nejake spatne ledky...
Září 30, 200519 r Dělal jsem climatronic, ale nefotil jsem. Počítej pod každy tlačítko jrdnu + něco pold displej.
Září 30, 200519 r Podsvětlení interiéru Palubní přístroje SMD : rafičky - 6ks (99) 8ks(00) stupnice- 14ks(99) 16ks(00) displej - 4ks(99) 6ks(00) 20+10(maxid) Ovládání oken (řidič) 7ks(3mm) Ovládání oken (ostatní) 4x1(SMD) Ovládání světel 7+2 (3mm)(99) 6-3mm + 2-SMD (00) Ostatní spínače 1 (3mm) SMD - 1206 3mm - obyčejný 3mm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.