Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

v tomto tématu je to několikrát napsaný, takže kakanec na tebe :(

me spis slo o to jestli je tam potreba nejakej odpor a to sem se tu nedoctl akorat se tu nekdo zminil a na obrazku sem zahlidl odpor tak se radsi ptam sorry ze se ptam zase na jednu stranu mocje chyba asi sem to spatne napsal a jaky je napeti v te pristrojovce 12 V nebo mensi dikec

žádnej odpor tam dodělávanej není. aspoň já ho tam nedávám. v podsvícení přístrojovky.

dik a je na to potreba nejaka ta mikro pajka nebo staci klasika se slabsim okem

Tak o tom už se tady psalo. Slabší oko bude stejně silný jak SMD Led. Prohřeješ plošnák a zvednou se ti cestičky a zničíš celý budíky

nevím, já mám regulovatelnou na 220V

Dělal jsem i pevnou na 220V a srašný i s regulováním za pomocí vytahováním ze zásuvky to hodně pálilo SMDéčka.

ted sem se ptal kamosa tak rikal ze kdyz na klasicke pajce zbrousim ocko do spicky tak uplne v pohode hlavne to dlouho nezahrivat dyl nez je potreba ;););)

Tak to v pohodě přepájej.

jeste jeden dotaz prej je v pristrojovce imobilizer je to pravda nebo ne popripade na co si dat pozor pri letovani dik :unsure::unsure::unsure:

Při leteckým odstranění zbytku součástek si dej pozor na vše

Immo tam je někde schovanej já ho neviděl.

Když už jsem byl v tom dodělávání podsvícení kliček,zrovna jse dotáhnul i podsvícení regulace ofuků topení.

post-25-1141848325.jpg

Podobně podsvícený kliky má audy A6 akorád červený

A ešte si treba uvedomiť, že klasická pájka vytvára celkom silné elektromagnetické pole.

U mikropájky je fakt lepšia taká, ktorá umožňuje regulovať teplotu. Ja mám ešte starú dobrú ERS-50 a nedám na ňu dopustiť. Tie moderné nie extra drahé regulujú teplotu len približne, takže občas hrejú príliš, občas slabo.

Nejlepsi je to samo kopytem s regulaci... ale jde to i klasickou pajkou (teda tou pistoli ;) ) ale zalezi, jaxi zrucny... jestli budes jeden spoj dusit 5 minut, tak to jasne nevydrzi.

Když už jsem byl v tom dodělávání podsvícení kliček,zrovna jse dotáhnul i podsvícení regulace ofuků topení.

Pěkné, jsi šikovný, máš to vyfocené jak jsi to dělal a jaké diody jsi použil ?

jak docílit u MR99 při bílem podsvícení budíku červené ručíčky teploty a stavu nádrže? pomůže zmiňovaná červená lihovka? :)

jak docílit u MR99 při bílem podsvícení budíku červené ručíčky teploty a stavu nádrže? pomůže zmiňovaná červená lihovka? :)

koupe cervenych rucicek :p :p :p

lépe červená folie - lihovka je jen náhražka kerá rychle bledne B)

Musim sa aj ja pochvalit. Tato fotka je robena zašera na nokii6230i.

post-25-1142540022.jpg

Ešte jedna za tmi.

post-25-1142540088.jpg

jj. lihovka se neosvědčila. fólie po 3/4 roce provozu žádné známky změny.

jj. lihovka se neosvědčila. fólie po 3/4 roce provozu žádné známky změny.

No jo lihovka je nahovno ta se vypálí

jak to myslite s tou folii nechapu to jak udelat cerveny raficky jedina moznost jak to udelat je prebarvit raficky na cerveno ze spodu jak sem to delal na felicii

na Octě to zespodu nejde protože je z hora bílá.

Tou červenou průsvitnou fólií to mpřelepíš zhora

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.