Březen 2, 200619 r me spis slo o to jestli je tam potreba nejakej odpor a to sem se tu nedoctl akorat se tu nekdo zminil a na obrazku sem zahlidl odpor tak se radsi ptam sorry ze se ptam zase na jednu stranu mocje chyba asi sem to spatne napsal a jaky je napeti v te pristrojovce 12 V nebo mensi dikec
Březen 2, 200619 r žádnej odpor tam dodělávanej není. aspoň já ho tam nedávám. v podsvícení přístrojovky.
Březen 2, 200619 r Tak o tom už se tady psalo. Slabší oko bude stejně silný jak SMD Led. Prohřeješ plošnák a zvednou se ti cestičky a zničíš celý budíky
Březen 2, 200619 r nevím, já mám regulovatelnou na 220V Dělal jsem i pevnou na 220V a srašný i s regulováním za pomocí vytahováním ze zásuvky to hodně pálilo SMDéčka.
Březen 2, 200619 r ted sem se ptal kamosa tak rikal ze kdyz na klasicke pajce zbrousim ocko do spicky tak uplne v pohode hlavne to dlouho nezahrivat dyl nez je potreba
Březen 2, 200619 r jeste jeden dotaz prej je v pristrojovce imobilizer je to pravda nebo ne popripade na co si dat pozor pri letovani dik
Březen 2, 200619 r Při leteckým odstranění zbytku součástek si dej pozor na vše Immo tam je někde schovanej já ho neviděl.
Březen 8, 200619 r Když už jsem byl v tom dodělávání podsvícení kliček,zrovna jse dotáhnul i podsvícení regulace ofuků topení.
Březen 11, 200619 r A ešte si treba uvedomiť, že klasická pájka vytvára celkom silné elektromagnetické pole. U mikropájky je fakt lepšia taká, ktorá umožňuje regulovať teplotu. Ja mám ešte starú dobrú ERS-50 a nedám na ňu dopustiť. Tie moderné nie extra drahé regulujú teplotu len približne, takže občas hrejú príliš, občas slabo.
Březen 11, 200619 r Nejlepsi je to samo kopytem s regulaci... ale jde to i klasickou pajkou (teda tou pistoli ) ale zalezi, jaxi zrucny... jestli budes jeden spoj dusit 5 minut, tak to jasne nevydrzi.
Březen 14, 200619 r Když už jsem byl v tom dodělávání podsvícení kliček,zrovna jse dotáhnul i podsvícení regulace ofuků topení. Pěkné, jsi šikovný, máš to vyfocené jak jsi to dělal a jaké diody jsi použil ?
Březen 14, 200619 r jak docílit u MR99 při bílem podsvícení budíku červené ručíčky teploty a stavu nádrže? pomůže zmiňovaná červená lihovka?
Březen 14, 200619 r jak docílit u MR99 při bílem podsvícení budíku červené ručíčky teploty a stavu nádrže? pomůže zmiňovaná červená lihovka? koupe cervenych rucicek :p
Březen 14, 200619 r jak docílit u MR99 při bílem podsvícení budíku červené ručíčky teploty a stavu nádrže? pomůže zmiňovaná červená lihovka? lépe červená folie - lihovka je jen náhražka kerá rychle bledne
Březen 17, 200619 r jj. lihovka se neosvědčila. fólie po 3/4 roce provozu žádné známky změny. No jo lihovka je nahovno ta se vypálí
Březen 17, 200619 r jak to myslite s tou folii nechapu to jak udelat cerveny raficky jedina moznost jak to udelat je prebarvit raficky na cerveno ze spodu jak sem to delal na felicii
Březen 17, 200619 r na Octě to zespodu nejde protože je z hora bílá. Tou červenou průsvitnou fólií to mpřelepíš zhora
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.