Srpen 22, 200520 r spidi odkud jsi ta tvoje kokta je mi dost povedoma. No normálka Brno, hodně se motám ve Slavkově u Bayera...
Srpen 22, 200520 r hezky chlape tak uz jsem v obraze ja jsem si rikal ze tu tvou karu jsem nekde videl zaujalo me na ni ze mas predni svetla ze staryho modelu LaK a pritom ti na ne pekne sedi naraznik z RS. no blize ja jsem z Krenovic asi 3km od Slavkova.
Srpen 22, 200520 r hezky chlape tak uz jsem v obraze ja jsem si rikal ze tu tvou karu jsem nekde videl zaujalo me na ni ze mas predni svetla ze staryho modelu LaK a pritom ti na ne pekne sedi naraznik z RS. no blize ja jsem z Krenovic asi 3km od Slavkova. Až přijedu z dovči, můžem dát meeting a pokec...
Srpen 23, 200520 r moc pekny vaso co svetelna signalizace blinkru? nechal si zelenou nebo si dal bilou ci jinou? prej s tim je pripadne problem na technicky, ze je na to norma ze musej bejt zeleny .. ale to asi neresit
Srpen 26, 200520 r Děkuji Akorát je to špatně vyfocený. co tam je hozený za ledky to nejsou červený a bílý že?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.