Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mám problém :wacko: vyměnil jsem podsvícení na climatronicu všechny jsou led 1206. Svítí to krásně, ale po 2 minutách začne jedna ledka problikávat až zhasne. Za 5 minut zhasne pravá strana osvětlení displeje a po 10 minutách začne problikávat celý displej. Více, než 10 minut jsem zatím nejel. Za 2 hodiny jedu znovu z garáže a celý proces se opakuje od začátku :076 Poradíte mi někdo v čem může být jádro pudla? Díky

post-25-1163950133.jpg

To radio je symfony ?

vypadá jak kdyby mělo negativní displei

Ne ne Vaso, je to toto:

Kdo nemate climatronic a mate zmenene podsviceni, je to normalni ze to topeni sviti hodne slabe nebo s tim jde neco udelat popr. co? Diky ;)

Mám problém :wacko: vyměnil jsem podsvícení na climatronicu všechny jsou led 1206. Svítí to krásně, ale po 2 minutách začne jedna ledka problikávat až zhasne. Za 5 minut zhasne pravá strana osvětlení displeje a po 10 minutách začne problikávat celý displej. Více, než 10 minut jsem zatím nejel. Za 2 hodiny jedu znovu z garáže a celý proces se opakuje od začátku :076 Poradíte mi někdo v čem může být jádro pudla? Díky

Měl jsem podobnej problém na otáčkoměru. Jedna dioda přestala svítit a po chvilce se zase rozsvítila. Byl na ní studenej spoj. Možná budeš mít problém stejnej. Zkus je projít a pořádně přiletovat.

Muze mi nekdo vysvetlit, jakym zpusobem muze byt udelane to 2-barevne topeni, je tam jen jedna zarovicka a ze by tam byl tazeny jeste proud a ledka? Divne. Strasne se mi to libi... :huh::huh:

skus kuknut moju stranku a tam je interier Noro a asi na štvrtej strane galerie je moje riešenie podsvietenia diodami kurenia na oktu -_-

mel bych otazku jednu teda otazky dvě :) .. ee kdo by me to mohl udelat(myslim podsviceni..ostatni mam zarizene uz) :D ... barvu bych chtel nejspis bilu s modru(nebo cervenu)... a kolik by byla cena?? a chtel bych i palubovku nejen budiky...jinak Uh.Hradiste.. jenze to tu zvas asi nikdo v okoli nenii ze??

Tak jsem všechny ledky na climatronicu přecínoval a už mi nesvítí jedna ale tři ledky a ne polovina displeje ale celý displej. Začínám ztrácet počáteční optimismus a nadšení :(

Onen studený spoj se vždy týka té dané diody, která nesvítí nebo to může být i svítící ledka se špatným kontaktem a tím vyvolanou řetězovou reakci? :help:

Tak jsem všechny ledky na climatronicu přecínoval a už mi nesvítí jedna ale tři ledky a ne polovina displeje ale celý displej. Začínám ztrácet počáteční optimismus a nadšení :(

Onen studený spoj se vždy týka té dané diody, která nesvítí nebo to může být i svítící ledka se špatným kontaktem a tím vyvolanou řetězovou reakci? :help:

Můžou být pospojované v sérii, takže tvá teorie o řetězové reakci připadá v úvahu.

Nemusí to být ani špatný spoj, může to být špatná ledka, či hůře nějaká obrácená.

Doporučuju si vzít nějakou placatou 3V baterku, napojit na ní tenké drátky a odzkoušet zdali svítí jednotlivé ledky, popř. zpětným chodem po cestičkách plošáku se dá takhle odhalit ten studený spoj.

Nechapu jak muzes udelat studeny spoj. Vezmu mikropajku a pichnu ji do kalafuny do ni potom pichnu paratko a pockam az to zatuhne a na body kde pripajuji diody polozim paratko a pomoci pajky odtavim trosku kalafuny na spoj potom tam polozim ledky naberu na pajku trochu cinu a prilozim cin se krasne rozlije kde ma a nemuze se ti tam udelat studak to proste nejde! :w00t1: spise jsou ty ledky v serii a proto ti to nesviti protoze mas jednu naopak. me nesvitila jedna pulka tachometru a bylo to prave kvuli otocene ledce. Jinak zdroj 12v + 1K5 odpor a tim jsem zkousel kazdou ledku jestli sviti. Tak preju mnoho zdaru v reseni problemu a neztracej hlavu.

To tema uz je hrozne dlouhy a cely to cist je asi zbytecny... kdyz bych chtel zmenit barvu podsvetleni rucicek - musim to rozmontovat a vymenit diody primo na panelu? Za dne mam bily budiky a cerveny RS rucicky, vecer mam cerveny podsviceni a cerveny rucicky a ty bych chtel (jen rucicky) zmenit na bilo...diky -_-

To tema uz je hrozne dlouhy a cely to cist je asi zbytecny... kdyz bych chtel zmenit barvu podsvetleni rucicek - musim to rozmontovat a vymenit diody primo na panelu? Za dne mam bily budiky a cerveny RS rucicky, vecer mam cerveny podsviceni a cerveny rucicky a ty bych chtel (jen rucicky) zmenit na bilo...diky -_-

Musíš to celé rozebrat, jsou na plošáku jako ty další.

To tema uz je hrozne dlouhy a cely to cist je asi zbytecny... kdyz bych chtel zmenit barvu podsvetleni rucicek - musim to rozmontovat a vymenit diody primo na panelu? Za dne mam bily budiky a cerveny RS rucicky, vecer mam cerveny podsviceni a cerveny rucicky a ty bych chtel (jen rucicky) zmenit na bilo...diky  -_-

Musíš to celé rozebrat, jsou na plošáku jako ty další.

Diky, sem si to myslel, tak to to :prc:;)

jaky mate figl na rozebrani naklapeni svetel.Je tam ta oska a ta musi ven ale jak to udelat aby to neprasklo.A nemate nekdo popis jak prijdou ledky do ovladace svetek ??Myslim jak je + a jak - mam pocit ze jsem to asi zpletl dik...

když dáš LED jen pod ručičky tak budou oproti zbytku svítit moc

post-25-1164140487.jpg

Diky za foto, tak to to necham byt. Jinaxem dneska Vaso videl Tvoji praci, podsvetleni na 1** :palec:

značeno mínus

post-25-1164141638.jpg

Diky za foto, tak to to necham byt. Jinaxem dneska Vaso videl Tvoji praci, podsvetleni na 1** :palec:

maxidot jsem nedělal já

jen tak pro inspiraci:

post-25-1164143085.jpg

To je hodně pěkný... :)

pěkný to je ale nemůžu to zprovoznit s maxidotem takže asi půjde pryč

jaky mate figl na rozebrani naklapeni svetel.Je tam ta oska a ta musi ven ale jak to udelat aby to neprasklo.A nemate nekdo popis jak prijdou ledky do ovladace svetek ??Myslim jak je + a jak - mam pocit ze jsem to asi zpletl dik...

...

post-25-1164147442.jpg

...

Člofjek se nestačí divit, kolik existuje typů.

Ta moje '03 vypadá vevnitř úplně jinak.

Ta moje r.v.2000 ma taky jinej ovladac ,tohle mi pripada jak ovladac na vyhrivani sedadel :)

Mam MR97 a zkousel jsem vymenit diody na budikach a krome rucicek u palivomeru a teplomeru jsem celkem spokojen, jenom doladit nesvitici rucicku otackomeru.

post-25-1164786867.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.