Listopad 19, 200618 r Mám problém vyměnil jsem podsvícení na climatronicu všechny jsou led 1206. Svítí to krásně, ale po 2 minutách začne jedna ledka problikávat až zhasne. Za 5 minut zhasne pravá strana osvětlení displeje a po 10 minutách začne problikávat celý displej. Více, než 10 minut jsem zatím nejel. Za 2 hodiny jedu znovu z garáže a celý proces se opakuje od začátku Poradíte mi někdo v čem může být jádro pudla? Díky
Listopad 19, 200618 r To radio je symfony ?vypadá jak kdyby mělo negativní displei Ne ne Vaso, je to toto:
Listopad 19, 200618 r Kdo nemate climatronic a mate zmenene podsviceni, je to normalni ze to topeni sviti hodne slabe nebo s tim jde neco udelat popr. co? Diky
Listopad 20, 200618 r Mám problém vyměnil jsem podsvícení na climatronicu všechny jsou led 1206. Svítí to krásně, ale po 2 minutách začne jedna ledka problikávat až zhasne. Za 5 minut zhasne pravá strana osvětlení displeje a po 10 minutách začne problikávat celý displej. Více, než 10 minut jsem zatím nejel. Za 2 hodiny jedu znovu z garáže a celý proces se opakuje od začátku Poradíte mi někdo v čem může být jádro pudla? Díky Měl jsem podobnej problém na otáčkoměru. Jedna dioda přestala svítit a po chvilce se zase rozsvítila. Byl na ní studenej spoj. Možná budeš mít problém stejnej. Zkus je projít a pořádně přiletovat.
Listopad 20, 200618 r Muze mi nekdo vysvetlit, jakym zpusobem muze byt udelane to 2-barevne topeni, je tam jen jedna zarovicka a ze by tam byl tazeny jeste proud a ledka? Divne. Strasne se mi to libi... skus kuknut moju stranku a tam je interier Noro a asi na štvrtej strane galerie je moje riešenie podsvietenia diodami kurenia na oktu
Listopad 20, 200618 r mel bych otazku jednu teda otazky dvě .. ee kdo by me to mohl udelat(myslim podsviceni..ostatni mam zarizene uz) ... barvu bych chtel nejspis bilu s modru(nebo cervenu)... a kolik by byla cena?? a chtel bych i palubovku nejen budiky...jinak Uh.Hradiste.. jenze to tu zvas asi nikdo v okoli nenii ze??
Listopad 21, 200618 r Tak jsem všechny ledky na climatronicu přecínoval a už mi nesvítí jedna ale tři ledky a ne polovina displeje ale celý displej. Začínám ztrácet počáteční optimismus a nadšení Onen studený spoj se vždy týka té dané diody, která nesvítí nebo to může být i svítící ledka se špatným kontaktem a tím vyvolanou řetězovou reakci?
Listopad 21, 200618 r Tak jsem všechny ledky na climatronicu přecínoval a už mi nesvítí jedna ale tři ledky a ne polovina displeje ale celý displej. Začínám ztrácet počáteční optimismus a nadšení Onen studený spoj se vždy týka té dané diody, která nesvítí nebo to může být i svítící ledka se špatným kontaktem a tím vyvolanou řetězovou reakci? Můžou být pospojované v sérii, takže tvá teorie o řetězové reakci připadá v úvahu. Nemusí to být ani špatný spoj, může to být špatná ledka, či hůře nějaká obrácená. Doporučuju si vzít nějakou placatou 3V baterku, napojit na ní tenké drátky a odzkoušet zdali svítí jednotlivé ledky, popř. zpětným chodem po cestičkách plošáku se dá takhle odhalit ten studený spoj.
Listopad 21, 200618 r Nechapu jak muzes udelat studeny spoj. Vezmu mikropajku a pichnu ji do kalafuny do ni potom pichnu paratko a pockam az to zatuhne a na body kde pripajuji diody polozim paratko a pomoci pajky odtavim trosku kalafuny na spoj potom tam polozim ledky naberu na pajku trochu cinu a prilozim cin se krasne rozlije kde ma a nemuze se ti tam udelat studak to proste nejde! spise jsou ty ledky v serii a proto ti to nesviti protoze mas jednu naopak. me nesvitila jedna pulka tachometru a bylo to prave kvuli otocene ledce. Jinak zdroj 12v + 1K5 odpor a tim jsem zkousel kazdou ledku jestli sviti. Tak preju mnoho zdaru v reseni problemu a neztracej hlavu.
Listopad 21, 200618 r To tema uz je hrozne dlouhy a cely to cist je asi zbytecny... kdyz bych chtel zmenit barvu podsvetleni rucicek - musim to rozmontovat a vymenit diody primo na panelu? Za dne mam bily budiky a cerveny RS rucicky, vecer mam cerveny podsviceni a cerveny rucicky a ty bych chtel (jen rucicky) zmenit na bilo...diky
Listopad 21, 200618 r To tema uz je hrozne dlouhy a cely to cist je asi zbytecny... kdyz bych chtel zmenit barvu podsvetleni rucicek - musim to rozmontovat a vymenit diody primo na panelu? Za dne mam bily budiky a cerveny RS rucicky, vecer mam cerveny podsviceni a cerveny rucicky a ty bych chtel (jen rucicky) zmenit na bilo...diky Musíš to celé rozebrat, jsou na plošáku jako ty další.
Listopad 21, 200618 r To tema uz je hrozne dlouhy a cely to cist je asi zbytecny... kdyz bych chtel zmenit barvu podsvetleni rucicek - musim to rozmontovat a vymenit diody primo na panelu? Za dne mam bily budiky a cerveny RS rucicky, vecer mam cerveny podsviceni a cerveny rucicky a ty bych chtel (jen rucicky) zmenit na bilo...diky Musíš to celé rozebrat, jsou na plošáku jako ty další. Diky, sem si to myslel, tak to to
Listopad 21, 200618 r jaky mate figl na rozebrani naklapeni svetel.Je tam ta oska a ta musi ven ale jak to udelat aby to neprasklo.A nemate nekdo popis jak prijdou ledky do ovladace svetek ??Myslim jak je + a jak - mam pocit ze jsem to asi zpletl dik...
Listopad 21, 200618 r když dáš LED jen pod ručičky tak budou oproti zbytku svítit moc Diky za foto, tak to to necham byt. Jinaxem dneska Vaso videl Tvoji praci, podsvetleni na 1**
Listopad 21, 200618 r když dáš LED jen pod ručičky tak budou oproti zbytku svítit moc Diky za foto, tak to to necham byt. Jinaxem dneska Vaso videl Tvoji praci, podsvetleni na 1** maxidot jsem nedělal já jen tak pro inspiraci:
Listopad 21, 200618 r jaky mate figl na rozebrani naklapeni svetel.Je tam ta oska a ta musi ven ale jak to udelat aby to neprasklo.A nemate nekdo popis jak prijdou ledky do ovladace svetek ??Myslim jak je + a jak - mam pocit ze jsem to asi zpletl dik... ...
Listopad 21, 200618 r ... Člofjek se nestačí divit, kolik existuje typů. Ta moje '03 vypadá vevnitř úplně jinak.
Listopad 22, 200618 r Ta moje r.v.2000 ma taky jinej ovladac ,tohle mi pripada jak ovladac na vyhrivani sedadel
Listopad 29, 200618 r Mam MR97 a zkousel jsem vymenit diody na budikach a krome rucicek u palivomeru a teplomeru jsem celkem spokojen, jenom doladit nesvitici rucicku otackomeru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.