Bluefrog Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Modra je dobra a tak jsem vynenil zarovku vnitrniho osvetleni a vypada to celkem dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Modra je dobra a tak jsem vynenil zarovku vnitrniho osvetleni a vypada to celkem dobre. Co tam máš za žárovku? Já už jsem tohle zkoušel z normální vláknovou žárovkou modrou ale barva se vypálila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Modra je dobra a tak jsem vynenil zarovku vnitrniho osvetleni a vypada to celkem dobre. Co tam máš za žárovku? Já už jsem tohle zkoušel z normální vláknovou žárovkou modrou ale barva se vypálila Ta modra je ctyrdiodova sulfitka a ta bila je ctyr diodova zarovka. Tu sulfitku jsem uz videl v osmidiodovem provedeni ale nevim jak to sviti, ta bila je jedno nebo ctyrdiodova a je to pekna sajnovka. Mam je v parkovackach a pres den nemusim svitit potkavackama jake je to krasne svetylko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Jinak jsem je koupil v prodejne na Zabehlicke, je to maly kramek u stanice autobusu v Korytech, cca 50metru od krizovatky Zabehlicka x V Korytech smer centrum. Obe cca 80,-Kc za kus, maji dobry vyber a pan se vyzna, maji tam i jine diodovky a nejen to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Jinak jsem je koupil v prodejne na Zabehlicke, je to maly kramek u stanice autobusu v Korytech, cca 50metru od krizovatky Zabehlicka x V Korytech smer centrum. Obe cca 80,-Kc za kus, maji dobry vyber a pan se vyzna, maji tam i jine diodovky a nejen to A co je to presne za obchod? Protoze bych rad nasel neco podobneho i v okoli ostravy (Havirova). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Jinak jsem je koupil v prodejne na Zabehlicke, je to maly kramek u stanice autobusu v Korytech, cca 50metru od krizovatky Zabehlicka x V Korytech smer centrum. Obe cca 80,-Kc za kus, maji dobry vyber a pan se vyzna, maji tam i jine diodovky a nejen to A co je to presne za obchod? Protoze bych rad nasel neco podobneho i v okoli ostravy (Havirova). Podivej se na www.cztuning.cz, ale to je na Prazskou prodejnu, jsou tam i telefony a treba ti poradi nebo si muzes zbozi objednat na dobirku. Udajne mohou sehnat dost veci a protoze jsou velkoobchod, tak i maloobchodnikum davaji zajimave ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Jinak jsem ted na ty stranky koukal a ty zarovky co tam mam ja tam zatim nemaji, na prodejne je maji v regalu a clovek si muze vybrat z vice barev. Zavolej si a domluv se, oni ti velmi radi poradi, mam s nimi opravdu velmi dobre zkusenosti, a nejen ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Bluefrog vyfot pls jak vypadaji svetla na parkovacky a na potkavaci. A nejlepe jeste i foto te diodove parkovycky rad bych na to kuknul kdyz rikas ze nemusis pres den svitit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Jinak jsem je koupil v prodejne na Zabehlicke, je to maly kramek u stanice autobusu v Korytech, cca 50metru od krizovatky Zabehlicka x V Korytech smer centrum. Obe cca 80,-Kc za kus, maji dobry vyber a pan se vyzna, maji tam i jine diodovky a nejen to Tak zda mluvis o http://hobbycar.cz tak bych nerekl ze se nekdo vyzna... Na cokoli jsem se ptal, nikdy jsem nedostal odpoved... Je mozne, ze jsi natrefil na nekoho jineho, nebo nasel jeste jiny kram, ale toto je dle adresy presne on... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Jinak jsem je koupil v prodejne na Zabehlicke, je to maly kramek u stanice autobusu v Korytech, cca 50metru od krizovatky Zabehlicka x V Korytech smer centrum. Obe cca 80,-Kc za kus, maji dobry vyber a pan se vyzna, maji tam i jine diodovky a nejen to Tak zda mluvis o http://hobbycar.cz tak bych nerekl ze se nekdo vyzna... Na cokoli jsem se ptal, nikdy jsem nedostal odpoved... Je mozne, ze jsi natrefil na nekoho jineho, nebo nasel jeste jiny kram, ale toto je dle adresy presne on... Ne, tak ta to nei, je to na adrese Zabehlicka 95, www.cztuning.cz, je to malinkej kramek a mam s nimi opravdu dobre zkusenosti. Jsou pry velkoodberatele, takze dava ji dobre ceny. Partak ma Zafiru a taky mu dobre poradili. Podivej se na ty www Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Bluefrog vyfot pls jak vypadaji svetla na parkovacky a na potkavaci. A nejlepe jeste i foto te diodove parkovycky rad bych na to kuknul kdyz rikas ze nemusis pres den svitit. V noci sviti parkovacky takhle, pres den to zkusim vyfotit dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Cus,nemate nekdo predelane podsviceni na octavce 01 rocnik 96-97 ? A popripade fotecky. Dale jestli to jde stejne jako u novich typu? A jeste, cetl jsem vsechny prispevky ,ale jsem zmatenej jestli rucicky se podsviti diodou nebo se musi polepit. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Rucicky otackomeru a tachometru jsem namaloval cervenou lihovou fixkou a jeste jsem vymenil puvodni diody za cervene. Mam modre podsviceni a fotky jsou nekde vis nebo v jinem vlaknu tak se podivej jak to vypada. Jinak rucicky u palivomeru a teplomeru mam v modre barve, to mi predelat neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Rucicky otackomeru a tachometru jsem namaloval cervenou lihovou fixkou a jeste jsem vymenil puvodni diody za cervene. Mam modre podsviceni a fotky jsou nekde vis nebo v jinem vlaknu tak se podivej jak to vypada. Jinak rucicky u palivomeru a teplomeru mam v modre barve, to mi predelat neslo. Nechci tě strašit, ale lihový fix vybledne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Rucicky otackomeru a tachometru jsem namaloval cervenou lihovou fixkou a jeste jsem vymenil puvodni diody za cervene. Mam modre podsviceni a fotky jsou nekde vis nebo v jinem vlaknu tak se podivej jak to vypada. Jinak rucicky u palivomeru a teplomeru mam v modre barve, to mi predelat neslo. Nechci tě strašit, ale lihový fix vybledne... Mam tam cervene diody, takze by cervena mela zustat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 jj, vybledne taky jsem ju měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Ja jsem pouzil taky cerveny fix ale jeste jsem to zespoda natrel cervenym lakem na nehty tak doufam ze to vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Cus,nemate nekdo predelane podsviceni na octavce 01 rocnik 96-97 ? A popripade fotecky. Dale jestli to jde stejne jako u novich typu? A jeste, cetl jsem vsechny prispevky ,ale jsem zmatenej jestli rucicky se podsviti diodou nebo se musi polepit. Diky Já mám r.v.98 a podsvícení jsem měnil. Myslím, že to bude stejný. Ručičky jsou osvícený diodama. Problém je jen s osvícením teploty a paliva. Není oddělená stupnice od ručiček. Fotky jsem dával sem a pak do sekce Vaše OI - Olina 1,8 20V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Zdravim. Vie mi niekto poradit ako prerobit podsvietenie ovladania vyhrievania sedadiel? Chcel by som aby to vyzeralo ako na obr. Skusal som kadeco ale nie som spokojny s vysledkom. Jedna led to nespravi. Ti co to uz robili iste vedia o com hovorim. Ak sa najde rada, budem vdacny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=303334 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Vďaka Vaša. Trochu divoká fotka ale pochopil som. Nechce sa mi bežať do aut a s merákom. Nevieš náhodou na ktorom konektore je +12V a - ? (samozrejme na ovládaní vyhrievania). Ďík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 3 - , 5 + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Vďaka Vaša. Trochu divoká fotka ale pochopil som. Nechce sa mi bežať do aut a s merákom. Nevieš náhodou na ktorom konektore je +12V a - ? (samozrejme na ovládaní vyhrievania). Ďík. divoká ? však pak nafot to svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Vďaka Vaša. Trochu divoká fotka ale pochopil som. Nechce sa mi bežať do aut a s merákom. Nevieš náhodou na ktorom konektore je +12V a - ? (samozrejme na ovládaní vyhrievania). Ďík. divoká ? však pak nafot to svoje Divoké je to řešení. Ale divím se, že se ti to podařilo tak odstínit. Já jsem jednoduše 12V žárovku v kondomu nahradil za ledku a odpor, a je to OK. Sice na to nemá vliv regulace intenzity a je to jen jednobarevné (a to hlavní kámen úrazu a téma výše), ale jinak spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Dnes jsem dodelal podsviceni ventilace. Sice sviti o trosku mene ale jsem spokojeny s vysledkem. A toto je heblo co je vevnitr nekdo tu mluvil o necem divokem tak myslim ze jsem to vyhral jsou to 4diody paralelne nalepene na drevene spejli : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.