Bluefrog Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Je to parada, ceka mne to na jare taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Dnes jsem dodelal podsviceni ventilace. Sice sviti o trosku mene ale jsem spokojeny s vysledkem. A toto je heblo co je vevnitr nekdo tu mluvil o necem divokem tak myslim ze jsem to vyhral jsou to 4diody paralelne nalepene na drevene spejli : Dobrá práca. Ja som to vyhrievanie sedadiel riešil s SMD 1206 od "U", no nesplnilo to moje očakávania. Svieti to slabo na rozdiel od otvárania nádrže, kde je 3 mm LED. Takže som kúpil 1,8 mm LED a idem to skúsiť s nimi. Ak budem spokojný, hodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Borci poradte. Idem meniť podsvietenie na kúrení. Ako to rozobrať? AKo vytiahnuť pravý a ľavý čudlík. Ten stredný, kde je žiarovka mi ide, ale tie dva.....ani za.... Tak isto? Hrubá sprostá sila? VĎaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 A toto je heblo co je vevnitr nekdo tu mluvil o necem divokem tak myslim ze jsem to vyhral jsou to 4diody paralelne nalepene na drevene spejli : No je to maso, nicméně je otázkou, jak dlouho to vydrží otřesy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 A toto je heblo co je vevnitr nekdo tu mluvil o necem divokem tak myslim ze jsem to vyhral jsou to 4diody paralelne nalepene na drevene spejli : No je to maso, nicméně je otázkou, jak dlouho to vydrží otřesy Je to pevny jako skala nevidim duvod proc by to nemelo vydrzet otresy. Vsechno je peclive zacinovane do sebe a diody jsou na te spejli z jedineho duvodu a to abych je dostal do krize. A v tom konektoru to drzi dobre. Neverim ze se to vytrepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Borci poradte. Idem meniť podsvietenie na kúrení. Ako to rozobrať? AKo vytiahnuť pravý a ľavý čudlík. Ten stredný, kde je žiarovka mi ide, ale tie dva.....ani za.... Tak isto? Hrubá sprostá sila? VĎaka. Udelej to jak ja a mas to. Taky se mi to nepovedlo vytahnout a proto jsem to udelal takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Borci poradte. Idem meniť podsvietenie na kúrení. Ako to rozobrať? AKo vytiahnuť pravý a ľavý čudlík. Ten stredný, kde je žiarovka mi ide, ale tie dva.....ani za.... Tak isto? Hrubá sprostá sila? VĎaka. Udelej to jak ja a mas to. Taky se mi to nepovedlo vytahnout a proto jsem to udelal takhle No, zvládol som to. bolo treba iba ťahať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 (editace) pro Mariro Editováno: 28. Prosinec 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 pro Mariro Uau, tak jednoduchý ? Do toho jdu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 (editace) musíš opatrně odpájet tu klec. protože přes ten dráteček co je tam cik cak nataženej nic neuděláš a toto z toho je. s tímto jezdíl pán ze Štranberka , než si koupúil přerostlou Octu Editováno: 28. Prosinec 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 No tak se omlouvám administratorům, ale chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá foto rozebranémo DOTu, zajímá mě to po technické stránce. Technicky mě zajímá provedení DOTu a možnost změny podsvícení. Předem děkuji Vašovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 No a Vašo jaká je konstrukce DOTu, je to normální display a změna proč není možná na jinou barvu ? Problém je v mechanice přidělání vlastního DOTu a nebo ve vlastní konstrukci (DOT je LCD nebo co?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jde o to že v displeji je zatavená nějaká polarizační fólie která propustí pouze červenou/oranžovou barvu ostatní barvy to propouští velice málo/vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 No tak jsme tady o tom ze synem diskutovali a podle mne co jsem viděl na obrázku jde asi o trvale žhavený display a tak je barva dána ani ne podle mne podsvícením, ale asi barvou plynu uvnitř. Vlastní display je trvale v provozu a výsledná barva bude vždy kombinací oranžové a barvy podsvícení. Nemáš fotku vlasního displaye ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 je to bez takové fólie (v některých graf. programech je to nazýváno efekt rybího oka) nevím jak se jí říká odborně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Týjo pánové, tak jste mě asi na poslední chvíli zachránili od průseru .. já to chtěl bílý alá O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 No tak to neznám, foto by nebylo ? Docela pochybuju o vlastnostech fólie. Bude to v provedení DOTu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 (editace) no uvidím jeden starší dot tu mám tak možná budu ještě testovat a fotit Editováno: 28. Prosinec 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 no uvidím jeden starší dot tu mám tak možná budu ještě testovat a fotit bílou, bílou, hyp..hyp..hyp ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Omlouvám se Vašo, ale nemám rychlej internet, nejsem doma a obrázek se mi objevil až potom co jsem to napsal. Jak na to koukám, tak se divím, že, ale podsvícení diodama se neprojeví jako bodové co je u tebe na obrázku, ale je rovnoměrné. Asi začnu schánět nějakej vrak abych se na to vlastnoručně podíval. Pokud to nebude se žhavením, tak by to mělo jít předělat na cokoli, jenom by to chtělo vyřešit rovnoměrné podsvícení. Pokud tam není ještě něco jiného co na fotce není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 chybí tam dvě fólie vydrž do zítřka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 No vidíš, teď jsem zrovna v Plumlově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 se tak dívám 1/2 fóra je z Prostějova /okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 No, ale jenom do zítra odpoledne. Pak zase fyčím go home. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 se tak dívám 1/2 fóra je z Prostějova /okolí Tam k tobě do Prostějova jedu zítra .. s autím do servisu. Musím udělat kontrolu 150kkm a navíc se mi před pár dny uvolnilo nějaké těsnění či tak, a mám zvuk jak tuningovaná Š120. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.