Prosinec 28, 200618 r Tak to máš tuning né tj, každý se otočí .. smysl to plní .. akorát nenajdou ty roury vzadu
Prosinec 29, 200618 r No a ta fólie co je na vrchu je samolepka, nebo je přímo v display ? Ten zbytek co tam je jenom pro rozptýlení bodového podsvícení.
Prosinec 29, 200618 r Pěkný. Přes tu bílou to prosvítí normálně bodově ? Ještě dotaz, možná to tu už bylo, akorát jsem lenivý .. které kontakty napojuješ, aby jsi to mohl v poho vyzkoušet doma na trafu ?
Prosinec 29, 200618 r takže bíláse zatím nepodařila, zatím jen modrá a mě se nelíbí nemas foto modre jak to v realu vypada..??
Prosinec 29, 200618 r takhle akorát v octě http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=299503
Prosinec 29, 200618 r me se to docela libi.. prozradis tajemstvi .. jak jsi dokazal ze modra je modra ...
Prosinec 30, 200618 r jsou tam bílé LED a oranžová fólie vyměněna za bílou vzhledem vysokému prahovému napětí bílých LED svítí spodní část o trochu méně takže přikoupím červeny LED a půjde do červena
Prosinec 30, 200618 r ok, diky za info, nešlo by to nerovnoměrne podsviceni vyřešit nějak předřadným odporem na horní část maxiku? a jeste.. jsou tam bílé LED a oranžová fólie vyměněna za bílou. jsou tam snad modré LED ne?
Prosinec 30, 200618 r jsou tam bílé LED spíš bych zkusil pohledat nějaky modry z VW tam bývá menší prahové napětí a nebo LED v bílé z AUDI
Prosinec 30, 200618 r a folii jsi pouzil jakou? ty diody prece maji Uf dane barvou, ne vyrobcem. ne..?
Prosinec 30, 200618 r ano je to dáno barvou, ale někteří výrobci mají o nějakou tu desetinu nižší fólie je bílá průsvitná
Prosinec 30, 200618 r takze je tam 20+10 bilych LED ? pri napr poklesu hladiny chlad kapaliny maxik rve normalne cervene. ted to bude furt modre? origo jsou dole oranzove LED (20) a nahore cervene LED (10ks) ?
Prosinec 30, 200618 r Teoreticky, mají-li ty písmenka vysokou svítivost, tak by mohla tu modrou odstínit klasická tónovací fólie .. možná ..
Prosinec 30, 200618 r takže asi blbost pod 3,3V Uf jsem nikde nenašel jj koukam na GME a bila i modra 3,3V
Leden 3, 200718 r tak uz sem se rozhodl...cerveno modra kombinace - modre budiky a cervene maxik... asi si zajedu k panovi vasovi
Leden 3, 200718 r takže na chvíli je tohle moje konečná verze Hezké, rozhodně 100x lepší jak origoš .. ale konzumní
Leden 3, 200718 r koukám, že jsem si to měl nechat patentovat........tajemství modrého maxíku prozrazeno jinak při použití origo bílých diod to bylo asi nejhezčí , ale modr-bílý to bylo strašně blbě čitelný za slunce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.