mariro Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak to máš tuning né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak to máš tuning né tj, každý se otočí .. smysl to plní .. akorát nenajdou ty roury vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Zkus nějakej hasičák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 No a ta fólie co je na vrchu je samolepka, nebo je přímo v display ? Ten zbytek co tam je jenom pro rozptýlení bodového podsvícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Pěkný. Přes tu bílou to prosvítí normálně bodově ? Ještě dotaz, možná to tu už bylo, akorát jsem lenivý .. které kontakty napojuješ, aby jsi to mohl v poho vyzkoušet doma na trafu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 takže bíláse zatím nepodařila, zatím jen modrá a mě se nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 takže bíláse zatím nepodařila, zatím jen modrá a mě se nelíbí nemas foto modre jak to v realu vypada..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 takhle akorát v octě http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=299503 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 me se to docela libi.. prozradis tajemstvi .. jak jsi dokazal ze modra je modra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 jsou tam bílé LED a oranžová fólie vyměněna za bílou vzhledem vysokému prahovému napětí bílých LED svítí spodní část o trochu méně takže přikoupím červeny LED a půjde do červena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 ok, diky za info, nešlo by to nerovnoměrne podsviceni vyřešit nějak předřadným odporem na horní část maxiku? a jeste.. jsou tam bílé LED a oranžová fólie vyměněna za bílou. jsou tam snad modré LED ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 jsou tam bílé LED spíš bych zkusil pohledat nějaky modry z VW tam bývá menší prahové napětí a nebo LED v bílé z AUDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 a folii jsi pouzil jakou? ty diody prece maji Uf dane barvou, ne vyrobcem. ne..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 ano je to dáno barvou, ale někteří výrobci mají o nějakou tu desetinu nižší fólie je bílá průsvitná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 takže asi blbost pod 3,3V Uf jsem nikde nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 takze je tam 20+10 bilych LED ? pri napr poklesu hladiny chlad kapaliny maxik rve normalne cervene. ted to bude furt modre? origo jsou dole oranzove LED (20) a nahore cervene LED (10ks) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 nahoře jsou dvoubarevny - takže nahoře 10 + 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Teoreticky, mají-li ty písmenka vysokou svítivost, tak by mohla tu modrou odstínit klasická tónovací fólie .. možná .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 nahoře jsou dvoubarevny - takže nahoře 10 + 10 dobry. diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 takže asi blbost pod 3,3V Uf jsem nikde nenašel jj koukam na GME a bila i modra 3,3V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) takže na chvíli je tohle moje konečná verze Editováno: 3. leden 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 tak uz sem se rozhodl...cerveno modra kombinace - modre budiky a cervene maxik... asi si zajedu k panovi vasovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 takže na chvíli je tohle moje konečná verze Hezké, rozhodně 100x lepší jak origoš .. ale konzumní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 koukám, že jsem si to měl nechat patentovat........tajemství modrého maxíku prozrazeno jinak při použití origo bílých diod to bylo asi nejhezčí , ale modr-bílý to bylo strašně blbě čitelný za slunce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.