BadyS Vloženo 29. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2005 Máro opravdu moc hezky !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 29. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2005 Dik jen ty fotky se moc nepovedly a taky je skoda ze jde dat priloha jen 640x480 . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 29. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2005 moc pekny, ale koukam ze ti taky ukazatele paliva a teploty sviti trochu min nez ty rychlost a otacky? nebo se mi to jenom zda? pride mi ze to ma tak kazdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2005 Jak nastrtuju takto mám stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 30. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2005 Sviti stejne je to jen blbe nafoceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 30. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2005 vasa: to sem myslel, bracha si to ted nechaval delat a taky dokud nenastartuje tak mu to nahore sviti min, nevis cim to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@jkl Vloženo 1. Září 2005 Sdílet Vloženo 1. Září 2005 hmm tak ta modra-cervena u me vede (asi jsem si zvykl z golfa?) :-))) najde se clen ktery by mi pomohl nebo by mi to zmakl udelat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Září 2005 Sdílet Vloženo 1. Září 2005 hmm tak ta modra-cervena u me vede (asi jsem si zvykl z golfa?) :-))) najde se clen ktery by mi pomohl nebo by mi to zmakl udelat ? no podle toho kde bydlíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@jkl Vloženo 2. Září 2005 Sdílet Vloženo 2. Září 2005 no na to by si kazdy mohl zapsat do podpisu nebo do popisu aby v tom bylo jasno - ja Mlada Boleslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Září 2005 Sdílet Vloženo 4. Září 2005 Na fotkách tá modrá vyzerá fakt super. Ale ja by som modrú nechcel. Mal som to v Golfe a dosť to ťahalo oči. Vždy som to mal stiahnuté na minimum. Zelená sa mi zdá prirodzenejšia. Ale musím pochváliť aj bielu. Toyota má biele podsvietenie a to oči neťahalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 5. Září 2005 Sdílet Vloženo 5. Září 2005 jEŠTĚ JEDNO FOTO ALE JE TO FOCENÉ TELEFONEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 5. Září 2005 Sdílet Vloženo 5. Září 2005 a JEDNA Z VENKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 6. Září 2005 Sdílet Vloženo 6. Září 2005 modry budiky se mi moc libi....ale jak na to? snad to najdu nekde zde na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Září 2005 Sdílet Vloženo 6. Září 2005 Rozděláš budiky, tam kde chceš mít modro dáš modrý LED a tam kde červeno tak dáš červený LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 už se těším až to taky zrealizuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 u mě vyhrála modrá + červený ovládací prvky, ta bílá je taky super, ale je taková jakože bez šťávy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 U mě bude všecko modrý kromě rafiček budíků a bude kapku změněný pozadí budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Pozadí jsem chtěl taky změnit ale zatím jsem tak nějak bez nápadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Pozadí jsem chtěl taky změnit ale zatím jsem tak nějak bez nápadu. já už mám vybráno , bude to mooc zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Dobráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Pozadí jsem chtěl taky změnit ale zatím jsem tak nějak bez nápadu. počkej pohledám ten link na ty pozadí budíků a mrsknu ho sem,maj tam toho hromadu a dělaj na zakázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Dobráku ha našel sem http://www.newman-tuning.com/ mrkni na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 nechapu...takze proc se meni diody? kdyz staci vymenit polep a mam modrou hned???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Bez diod to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 jj Vašík má pravdu,bylo by to sice hodně jednoduchý,ale nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.