Srpen 29, 200520 r Dik jen ty fotky se moc nepovedly a taky je skoda ze jde dat priloha jen 640x480 . .
Srpen 29, 200520 r Autor moc pekny, ale koukam ze ti taky ukazatele paliva a teploty sviti trochu min nez ty rychlost a otacky? nebo se mi to jenom zda? pride mi ze to ma tak kazdej
Srpen 30, 200520 r Autor vasa: to sem myslel, bracha si to ted nechaval delat a taky dokud nenastartuje tak mu to nahore sviti min, nevis cim to?
Září 1, 200520 r hmm tak ta modra-cervena u me vede (asi jsem si zvykl z golfa?) :-))) najde se clen ktery by mi pomohl nebo by mi to zmakl udelat ?
Září 1, 200520 r hmm tak ta modra-cervena u me vede (asi jsem si zvykl z golfa?) :-))) najde se clen ktery by mi pomohl nebo by mi to zmakl udelat ? no podle toho kde bydlíš
Září 2, 200520 r no na to by si kazdy mohl zapsat do podpisu nebo do popisu aby v tom bylo jasno - ja Mlada Boleslav
Září 4, 200520 r Na fotkách tá modrá vyzerá fakt super. Ale ja by som modrú nechcel. Mal som to v Golfe a dosť to ťahalo oči. Vždy som to mal stiahnuté na minimum. Zelená sa mi zdá prirodzenejšia. Ale musím pochváliť aj bielu. Toyota má biele podsvietenie a to oči neťahalo.
Září 6, 200520 r Rozděláš budiky, tam kde chceš mít modro dáš modrý LED a tam kde červeno tak dáš červený LED.
Září 7, 200520 r u mě vyhrála modrá + červený ovládací prvky, ta bílá je taky super, ale je taková jakože bez šťávy
Září 7, 200520 r Pozadí jsem chtěl taky změnit ale zatím jsem tak nějak bez nápadu. já už mám vybráno , bude to mooc zajímavý
Září 7, 200520 r Pozadí jsem chtěl taky změnit ale zatím jsem tak nějak bez nápadu. počkej pohledám ten link na ty pozadí budíků a mrsknu ho sem,maj tam toho hromadu a dělaj na zakázku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.