Vaša Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 jen jsem viděl obrázek a než mi to Martinoslav potvrdil tak už to bylo. měl jsem tam bílé a je to extra ale né pěkný (z 60% špatně čitelný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 tak uz sem se rozhodl...cerveno modra kombinace - modre budiky a cervene maxik...asi si zajedu k panovi vasovi ti to může zrobit Martin RS je tam od Vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 takže na chvíli je tohle moje konečná verze je to good. asi teda pujdu taky do te cervene, kdyz ta modra sviti nerovnomerne..skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 tak uz sem se rozhodl...cerveno modra kombinace - modre budiky a cervene maxik...asi si zajedu k panovi vasovi ti to může zrobit Martin RS je tam od Vás jaja.panackovi udelam praci a necham to cely podsvetlit do modra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ja nemusim predelavat podsviceni maxiku, nemam ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ja nemusim predelavat podsviceni maxiku, nemam ho... No to je originalita pánové ! Měli jsme tu červené, modré, pokus o bílé, já nejspíš voranžové (ale lépe voranžové) .. ale průhledné, to jsme tu ještě neměli ! To jsi použil IR ledky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 (editace) mam otazocku cely novy display z novsieho modelo mr02 bude ho problem osadit do mr01 staci len vytahnout a nastrkat na konetkory alebo nieje tak jednoduche ako myslim Editováno: 6. leden 2007, autor: Rudyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 je to trochu slošitější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 takze uz som si to zistil tak pre pripad ze by to niekoho zaujimalo tak : to treba cez vag nahodit imobilizer a servisne intervaly a pod a je to done Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 nevím jak jsi to myslel měl jsi na mysli O I a O II ??? a nebo MR01 MR02 ??? MR 01 neměla maxidot a MR02 je co ? maxidot se dával do určitých výbav na přání od května 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ospravedlňujem sa že prerušujem pokec o maxidote (plno užitočných informácii) ale mám jeden problém pri prerábke podsvietenia. Jedná sa o el. ovládanie okna u spolujazdca. 1206 nesplnila moje predstavy a tak som tam dal klasickú 3 mm led. No, svieti to fajn, ale keď opustím auto a zamknem centrál, tá malá sviňka sa rozsvieti. Nechápem, však to je taký jednoduchý obvod . Poraďte. Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ospravedlňujem sa že prerušujem pokec o maxidote (plno užitočných informácii) ale mám jeden problém pri prerábke podsvietenia. Jedná sa o el. ovládanie okna u spolujazdca. 1206 nesplnila moje predstavy a tak som tam dal klasickú 3 mm led. No, svieti to fajn, ale keď opustím auto a zamknem centrál, tá malá sviňka sa rozsvieti. Nechápem, však to je taký jednoduchý obvod . Poraďte. Vďaka. no divne.. u diody nerozhoduje tvar... ale barva ktera zase souvisi s prahovym napetim diody.. chyba bude asi jinde. s tou 1206 to nedelalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ospravedlňujem sa že prerušujem pokec o maxidote (plno užitočných informácii) ale mám jeden problém pri prerábke podsvietenia. Jedná sa o el. ovládanie okna u spolujazdca. 1206 nesplnila moje predstavy a tak som tam dal klasickú 3 mm led. No, svieti to fajn, ale keď opustím auto a zamknem centrál, tá malá sviňka sa rozsvieti. Nechápem, však to je taký jednoduchý obvod . Poraďte. Vďaka. no divne.. u diody nerozhoduje tvar... ale barva ktera zase souvisi s prahovym napetim diody.. chyba bude asi jinde. s tou 1206 to nedelalo? no myslim že nie. Aj keď mohlo sa stať že som si to nevšimol. 1206 mala svietivosť max. 45 mcd, a 3 mm okolo 2000 mcd. Tak naozaj neviem. Nemôže to nejako súvisieť s dverným spínačom. Stalo sa mi totiž, že mi môj gsm autoalarm hlásil narušenie dverí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jestli to není velkým odběrem LED a dveřní jednotka je z toho trochu mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jestli to není velkým odběrem LED a dveřní jednotka je z toho trochu mimo Takže vaša rada znie: Naspäť smd led? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 (editace) ještě dotaz, jáké představy to nesplnilo ? mám tam obyč SMD 1206 a zdá se mi že by to mohlo svítit i míň Editováno: 6. leden 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ospravedlňujem sa že prerušujem pokec o maxidote (plno užitočných informácii) ale mám jeden problém pri prerábke podsvietenia. Jedná sa o el. ovládanie okna u spolujazdca. 1206 nesplnila moje predstavy a tak som tam dal klasickú 3 mm led. No, svieti to fajn, ale keď opustím auto a zamknem centrál, tá malá sviňka sa rozsvieti. Nechápem, však to je taký jednoduchý obvod . Poraďte. Vďaka. no divne.. u diody nerozhoduje tvar... ale barva ktera zase souvisi s prahovym napetim diody.. chyba bude asi jinde. s tou 1206 to nedelalo? no myslim že nie. Aj keď mohlo sa stať že som si to nevšimol. 1206 mala svietivosť max. 45 mcd, a 3 mm okolo 2000 mcd. Tak naozaj neviem. Nemôže to nejako súvisieť s dverným spínačom. Stalo sa mi totiž, že mi môj gsm autoalarm hlásil narušenie dverí. no ale osvětlení spínače s dveřama moc nesouvisí, nevím. to vaša: myslíš že to bude tak citlivé... +- 15-25mA, pochybuju ze to dverni jednotka meri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jen mě to tak napadlo asi blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ještě dotaz, jáké představy to nesplnilo ? mám tam obyč SMD 1206 a zdá se mi že by to mohlo svítit i míň No neviem ako je to u vás "českých bratov" ale ja som u nás v Buranove zohnal u GME smd led a tá mala len 16 alebo 18 mcd. Svietilo to slabo v pomere k 3mm led a farba bola skôr do fialova než modrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 ještě dotaz, jáké představy to nesplnilo ? mám tam obyč SMD 1206 a zdá se mi že by to mohlo svítit i míň No neviem ako je to u vás "českých bratov" ale ja som u nás v Buranove zohnal u GME smd led a tá mala len 16 alebo 18 mcd. Svietilo to slabo v pomere k 3mm led a farba bola skôr do fialova než modrá. http://www.gme.cz/index.php?action=detail&...&sk=&pict=&jaz= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 (editace) no chtělo by to tak 30-50 mCd. ted jsem použil na climatron KA3528LIT SMD odtut : http://www.ezk.cz/e-shop/select.php?z=195&..._cislo&rozsah=1 protože jsem měl origo červený VW rádio abych nemusel předělávat rádio, protože climatron s SMD 1206 svítil víc Editováno: 7. leden 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Vďaka za rady, skúsim sa s tým ešte pohraď. Ešte jedna otázka. Keď chcem vybrať panel kúrenia na octe treba dať dole aj strednú časť palubky alebo sa to dá vytiahnuť aj bez toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 (editace) lepší bude vyndat celej panel protože bys asi neoddělal lanka (jestli myslíš panel topení A/C) vyzkoušej uvidíš panel climatroniku odděláš v poho Editováno: 7. leden 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Ano mam A/C. Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 dnes jsem dodělával vyhřívání sedaček do O I. a schnáním LEDku pro podsvícení vypínače, mam sice novou palubku, ale osvětlení původní červené (rv 98) ... koukal jsem že v tomhle vypínači na výhřev je o něco větší LEDka než v ostatních. Nevíte kde jí sehnat a její označení ? díky !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.