Vinca Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 safra,nekde jsem tu videl navod na podsviceni klik(y) a ted to nemuzu najit nevi Te nekdo, kde to je? Bo jsem uz steklej, jak pes dobry, uz jsem to nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Také mne zajímá maxidot do bíla .......už je to déle co jsem to dělal a výsledek modrá atd jak psal váša a tenkrát jsem to i s ním konsultoval.......a dost jsem se tomu věnoval a věnuji......-)))) vyhřev sedaček předělávám vrtání frézování a pak to ladí k oktu a profi.... manual topení .....problem to radeji 10 klimatroniků :-))))...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 to se může stát fakt jen mě... interier hotověj (bílo-červená), včera jsem rozdělal budíky a začal pájet, vše bez problémů, no a u poslední diody jsem zjistil že mi došly bílé :-/ Takže chybí jediná dioda, a musim čekat na pondělí :-D asi tu neni nikdo z okresu NB nebo MB komu doma zbyla jedna bílá :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 to se může stát fakt jen mě... interier hotověj (bílo-červená), včera jsem rozdělal budíky a začal pájet, vše bez problémů, no a u poslední diody jsem zjistil že mi došly bílé :-/ Takže chybí jediná dioda, a musim čekat na pondělí :-D asi tu neni nikdo z okresu NB nebo MB komu doma zbyla jedna bílá :) ? to by ma fakt nasralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejra Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ahojda,tak jsem si tu přečetl celé téma a zjišťuji,že jste tu hlavičky moc a moc šikovný.Proto bych rád oslovil někoho,kdo se zabýval výměnou MAXI DOTU.Mám MR01,ještě bez něho.Rád bych věděl,na kolik to přijde a jestli by to popřípadě někdo udělal.Předem moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalA Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Čus hoši, potřeboval bych poradit s podsvícením interiéru a to konkrétně s diodami, kde je sehnat a nejlépe ještě jaké(já nevim velikost, svítivost...v životě jsem diody nekupoval tak fakt nevim:-)))) aby to třeba málo nesvílilo:-))))))) nebo se mi tam vešli:-))) Kdyžtak icq: 331709165 dík moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ozzymu som robil MR99, tu je pár fotos ohladom kúrenia. Oproti predchodzej prerabky som sa tomu trochu viac povenoval, no musím povedať že som tavnolepidlofil Foto 1: Vrtanie dierok na zapustenie 3mm diod Foto 2: Zabrúsená 3mm dioda Foto 3: Zalepené dve diody - modrá a červená a rezistor je zaliaty v lepe Foto 4,5: Zalepené 4ks diod na ovládači ventilátoru a foto osvetlená Foto 6,7: Detailnejšie Foto 8: Predradný odpor, neskôr zalepený tavným lepidlom, nechal som ho z druhej stranby, tam nezavadzia Foto 9: Skoro pred zložením, tri kábliky vedú na druhú stranu, dva napájacie a jeden naostatné dve diody ovládačov. Stredný ovládač má diodu vyvedenú na ffotke Foto 10: Kábliky z druhej strany a vidno aj napájacie vyvedené od konektoru z kontaktov žiarovky Foto 11,12: Ovládače, navŕtaná dierka cez čiernu časť až cez plexi a tadial potiahnuté kábliky Foto 13: Kábliky pred zalepením Foto 14: Kábliky po zalepení Foto 15: Foto 16: trochu rozmázlé... Tlačítka AC a vnútorný obeh som schválne nechal slabšie aby bolo vidno pôvodné diody zapnutia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) Ozzymu som robil MR99, tu je pár fotos ohladom kúrenia.Oproti predchodzej prerabky som sa tomu trochu viac povenoval, no musím povedať že som tavnolepidlofil Foto 1: Vrtanie dierok na zapustenie 3mm diod Foto 2: Zabrúsená 3mm dioda Foto 3: Zalepené dve diody - modrá a červená a rezistor je zaliaty v lepe Foto 4,5: Zalepené 4ks diod na ovládači ventilátoru a foto osvetlená Foto 6,7: Detailnejšie Foto 8: Predradný odpor, neskôr zalepený tavným lepidlom, nechal som ho z druhej stranby, tam nezavadzia Foto 9: Skoro pred zložením, tri kábliky vedú na druhú stranu, dva napájacie a jeden naostatné dve diody ovládačov. Stredný ovládač má diodu vyvedenú na ffotke Foto 10: Kábliky z druhej strany a vidno aj napájacie vyvedené od konektoru z kontaktov žiarovky Foto 11,12: Ovládače, navŕtaná dierka cez čiernu časť až cez plexi a tadial potiahnuté kábliky Foto 13: Kábliky pred zalepením Foto 14: Kábliky po zalepení Foto 15: Foto 16: trochu rozmázlé... Tlačítka AC a vnútorný obeh som schválne nechal slabšie aby bolo vidno pôvodné diody zapnutia vychodne slovensko kto ma zaujem pomozem prerobim Editováno: 24. Říjen 2007, autor: mori79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ahojda,tak jsem si tu přečetl celé téma a zjišťuji,že jste tu hlavičky moc a moc šikovný.Proto bych rád oslovil někoho,kdo se zabýval výměnou MAXI DOTU.Mám MR01,ještě bez něho.Rád bych věděl,na kolik to přijde a jestli by to popřípadě někdo udělal.Předem moc díky. Čus hoši, potřeboval bych poradit s podsvícením interiéru a to konkrétně s diodami, kde je sehnat a nejlépe ještě jaké(já nevim velikost, svítivost...v životě jsem diody nekupoval tak fakt nevim:-)))) aby to třeba málo nesvílilo:-))))))) nebo se mi tam vešli:-)))Kdyžtak icq: 331709165 dík moc za pomoc určitě jste vášniví čtenáři že jo? vše je v tomto tématu a né jenom jednou maxidot do starejch budíků nedáš jen nový budíky - popsáno v tématu přestavba na 3. generaci LED 1206 koupíš v GM elektronik www.gme.cz když si to tu pročteš najdeš typi a dával jsem tu i počty v různých palubkách atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) Ozzymu som robil MR99, tu je pár fotos ohladom kúrenia.Oproti predchodzej prerabky som sa tomu trochu viac povenoval, no musím povedať že som tavnolepidlofil Foto 1: Vrtanie dierok na zapustenie 3mm diod Foto 2: Zabrúsená 3mm dioda Foto 3: Zalepené dve diody - modrá a červená a rezistor je zaliaty v lepe Foto 4,5: Zalepené 4ks diod na ovládači ventilátoru a foto osvetlená Foto 6,7: Detailnejšie Foto 8: Predradný odpor, neskôr zalepený tavným lepidlom, nechal som ho z druhej stranby, tam nezavadzia Foto 9: Skoro pred zložením, tri kábliky vedú na druhú stranu, dva napájacie a jeden naostatné dve diody ovládačov. Stredný ovládač má diodu vyvedenú na ffotke Foto 10: Kábliky z druhej strany a vidno aj napájacie vyvedené od konektoru z kontaktov žiarovky Foto 11,12: Ovládače, navŕtaná dierka cez čiernu časť až cez plexi a tadial potiahnuté kábliky Foto 13: Kábliky pred zalepením Foto 14: Kábliky po zalepení Foto 15: Foto 16: trochu rozmázlé... Tlačítka AC a vnútorný obeh som schválne nechal slabšie aby bolo vidno pôvodné diody zapnutia Teda to jsi se vyřádil hele, ale na červenou se to dá předělat jen změnou plastu světlovodu, starý Okty čevený interiér měly Práce opravdu na jedničku, je vidět, že jsi silná osobnost Editováno: 24. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ďakujem Rolbar to som zas nevedel s tym plastom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ďakujem Rolbar to som zas nevedel s tym plastom ten plast se dělá/lal zelený a červený a podle někoho v Golfu byl i bílý, ale to nemůžu potvrdit, jelikož jsme ho nesehnal. Njn, hračičky, na to nás užije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 veru, my sme mali v Golfe červený, biely som zatial nevidel tiež Ďakujem Rolbar to som zas nevedel s tym plastom ten plast se dělá/lal zelený a červený a podle někoho v Golfu byl i bílý, ale to nemůžu potvrdit, jelikož jsme ho nesehnal. Njn, hračičky, na to nás užije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ozzymu som robil MR99, tu je pár fotos ohladom kúrenia.Oproti predchodzej prerabky som sa tomu trochu viac povenoval, no musím povedať že som tavnolepidlofil Foto 1: Vrtanie dierok na zapustenie 3mm diod Foto 2: Zabrúsená 3mm dioda Foto 3: Zalepené dve diody - modrá a červená a rezistor je zaliaty v lepe Foto 4,5: Zalepené 4ks diod na ovládači ventilátoru a foto osvetlená Foto 6,7: Detailnejšie Foto 8: Predradný odpor, neskôr zalepený tavným lepidlom, nechal som ho z druhej stranby, tam nezavadzia Foto 9: Skoro pred zložením, tri kábliky vedú na druhú stranu, dva napájacie a jeden naostatné dve diody ovládačov. Stredný ovládač má diodu vyvedenú na ffotke Foto 10: Kábliky z druhej strany a vidno aj napájacie vyvedené od konektoru z kontaktov žiarovky Foto 11,12: Ovládače, navŕtaná dierka cez čiernu časť až cez plexi a tadial potiahnuté kábliky Foto 13: Kábliky pred zalepením Foto 14: Kábliky po zalepení Foto 15: Foto 16: trochu rozmázlé... Tlačítka AC a vnútorný obeh som schválne nechal slabšie aby bolo vidno pôvodné diody zapnutia Teda to jsi se vyřádil hele, ale na červenou se to dá předělat jen změnou plastu světlovodu, starý Okty čevený interiér měly Práce opravdu na jedničku, je vidět, že jsi silná osobnost ...:-) to si pis že je!!!...v robote len kukaju ktory macher to robil!....dik profor este krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Neni zač Btw: snad to ešte nechcú viacerí???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Neni zač Btw: snad to ešte nechcú viacerí???? ...no zozeniem ti niečo ak chces...zas sa možeš vyblaznit lepenim ))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 kokooos no díííkyyyyy minimalne do noveho roku mám pauzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) kokooos no díííkyyyyyminimalne do noveho roku mám pauzu copak, došlo tavný lepidlo?? Editováno: 24. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Neneeeee, lepidla je dosť, musim sa psychicky zotaviť lol kokooos no díííkyyyyyminimalne do noveho roku mám pauzu copak, došlo tavný lepidlo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 hele, ale na červenou se to dá předělat jen změnou plastu světlovodu, starý Okty čevený interiér měly ten plast se dělá/lal zelený a červený a podle někoho v Golfu byl i bílý, ale to nemůžu potvrdit, jelikož jsme ho nesehnal. veru, my sme mali v Golfe červený, biely som zatial nevidel tiež Mate cislo dielu na ten cerveny, alebo inakfarebny (nie zeleny) plast do osvetlenia kurenia? Hodil by sa modry, alebo ciry, ale nemam nic ani proti cervenemu... Vopred dakujeeeeeem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 V tom čo som prerabal, teda v oboch pripadoch bol plast číry. Červený zrejme číslo dielu nemá, je to súčať kúrenia a zrejme po častiach to nekúpiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Jedná se o kus plastu, jako by trubku, která drží na třech špuntech, ta se dělala buď červená nebo nyní zelená, jak jsme psal výše, tak mi někdo říkal i o bezbarvém, ale zatím jsem ho neviděl. Foto dílu jsme si půjčil z www.skodaoctavia.cz, snad mi zabiak promine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Jedná se o kus plastu, jako by trubku, která drží na třech špuntech, ta se dělala buď červená nebo nyní zelená, jak jsme psal výše, tak mi někdo říkal i o bezbarvém, ale zatím jsem ho neviděl. Foto dílu jsme si půjčil z www.skodaoctavia.cz, snad mi zabiak promine Presne toto som myslel! Vdaka rolbar za ukazkove foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Jedná se o kus plastu, jako by trubku, která drží na třech špuntech, ta se dělala buď červená nebo nyní zelená, jak jsme psal výše, tak mi někdo říkal i o bezbarvém, ale zatím jsem ho neviděl. Foto dílu jsme si půjčil z www.skodaoctavia.cz, snad mi zabiak promine Presne toto som myslel! Vdaka rolbar za ukazkove foto... tak v tom případě si musíš sehnat panel topení z Okty MR 97 nebo 98, od MR99 je už podsvětlení zelené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 tak toto tam ozzy nemal, zaujimavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.