Dieselek5 Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Tak tím bych se moc nechlubil nevim co všichni mají proti trafo pajce, pajim sni tolik let a i titěrnější věci a nikdy nebyl žádný problem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Zářný příklad jak to může skončit: http://forum.skodaho...__fromsearch__1 Dostat se k autu po takovém "odborníkovi", to jsi jdu hodit mašlu. Ne, mně nepřesvědčíš, že na takovou práci je trafopájka ten správný werkcajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dieselek5 Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 no nevim ale pokud je človek zručny z trafo pajkou děla několit let ma dobry hrot paji stylem, ne že to budu žhavit hodinu ale přiložim diodu a pajkou jen zahřeju spoj na cca 1 sec jen kdy cin prilne na diodu tak neni žadny problem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 nejde o to ako pajkujes, ide o napatove vykyvy z trafa. Par kamaratov "elektrotechnikov" takto odsmazilo integrovane obvody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Patrik na to kapnul ja tak kdysi dorazil par 3310 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahvon Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Podsvicuje nekdo Budiky okoli přerova ? muze byt i Olomouc ale mam tu problem padaj mi ručičky jelikoz nejsem eletrikar tak si to asi nespravim email nebo zpravy diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Cau panove, budu objednavat nejake origo Osram diody PLCC-2, bile50-225mcd. Cena bezkonkurencni, oproti tem hroznym cinam v GES/GM za cca7Kc ... Pri mensim poctu cca 4Kc, pri vetsim cca 3,5Kc ... Byl byzajem? At zbytecne nezasiram bazar. Jinak neni problem cokoli predelat, vychodni cechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Jaký mají parametry? klasika 3-3,5V? Ja misto PLCC2 casto pouzivam 1206ky, ktery maji svitivost kolem 150mcd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Cau, jj klasika 2,7-3,7V, 1206 jsou mensi, coz je nekdy vyhoda, ze muzes dat vedle sebe dve na zvyseni prosvitu, ale pro mne jsou lepsi PLCC2, ne ze to je jako original, ale ze se s nima lepe dela. U 1206, 0805, 0603 staci trosku vice zahrat a jak nemaji ten "bocni plast" jako PLCC, tak je hned presna barva LEDky v peerdeli ... Nehlede na to ze v GES, GM atd. se prodavaji levny sunty za velky penize, zkus si objednat treba za 3 mesice tu samou diodu znova. rekl by jsi bila je bila ... to jo, ale kazdy mcd rozdilu je na tom podsviceni krute videt ... skoda ze jsem neudelal fotky, ukradli mi Kolumbuse, ok u Amundsena to predelam a ejhle jiny odstin ... ta sama LED, ten samy dodavatel a vyrobce, ta sama specifikace. Rikam kurna co to je, dal jsem na plosnak dve vedle sebe zapojene a bylo to jasny ...A za 6-7KC? Nejsem blazen, kdyz ty Osramky budou za cca 3,5-4,5Kc ... zarucena kvalita. Maji podle napeti az 220mcd, coz je akorat ... Coz jsem zkousel na svem aute tak do cca 350 je to OK ... pak uz to taha ... podle meho oka tedy ... JInak opravdu sevyhnout tem 600+mcd to jsem mel tenkrat ve fabce, jenze v tu dobu nic jineho neslo sehnat ( V GES stala tusim 20Kc ) a pri stazenem podsviceni na ovladaci se to dalo ... ale na max to bylo strasny, po 30km jizdy jsem pri vystoupeni do tmy jeste chvilku videl budiky Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Panove, diody mam doma, kdo ma zajem, vice v bazaru zde : http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/5136-uni-original-osram-diody-na-podsviceni/ Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquin Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 (editace) Zdravím Vás pánové. Chtěl bych se zeptat jestli tu je někdo z oblasti Moravská Třebová, nebo Olomouc, kdo by mi to podsvícení dokázal předělat ? Chtěl bych bílo-červenou kombinaci. Editováno: 14. Duben 2013, autor: Miquin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Odpovězeno na mail z info@white-styling.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mira Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Panove, diody mam doma, kdo ma zajem, vice v bazaru zde : http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/5136-uni-original-osram-diody-na-podsviceni/ Dan Takhle to prece nemuzes porovnavat, zapojit vsechny LEDky paralelne... Kazda ma trochu jiny napeti a ta s nizsim bude logicky svitit vic, protoze zafunguje jako zenerka a srazi napeti tem ostatnim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toninsky Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 mne sa vypalila kontrolka dialkovych svetiel, a aj niektore led diody podsvietenia na cifernikoch a hodinach,zaujimave , ze sa vypalili len modre led diody, ostatne svietia bez problemov, tak som modre diody vymenil za smd 1206 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Takhle to prece nemuzes porovnavat, zapojit vsechny LEDky paralelne... Kazda ma trochu jiny napeti a ta s nizsim bude logicky svitit vic, protoze zafunguje jako zenerka a srazi napeti tem ostatnim. Tady jde spis o srovnani barvy, ten fialovy nadech v celem spektru ... proste nejakych 7000+K, kdyzte ta Osramka ma klasika 4000-4500K ... ALE hlavne slo o to upozornit pany na to ze ty GES LED musi mit ze stejne serky, a ani to jeste neni zarukou, ze to bude mit stejnou teplotu ... A vzit do zasoby, protoze kdyz ti ukradnou anvi jako me a budes predelavat novou, tak jsi vis kde Ty Osramky co nabizim jsou opravdu idealni, ale nikomu je opravdu nenutim, prodavaji se dobre ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScorpionSVK Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 (editace) Dobrý deň chcel by som poradiť ohľadom kúpy lediek na prerábku podsvietenia budíkov a interiéru Octavie 1Malo by to vyzerať asi takto: Maxidot nemám. Chcem podsvietiť budíky- face - ako na obrázku, ovládanie spätných okien - modro, ovládanie predných sťahovačiek - modro, ovládanie svetiel - modro, ovládanie ohrevu zadného okna - modro, ovládanie nádrže - modro, kľúčky predné aj zadné - modro, svetlo výstražných svetiel má zelenú a červenú farbu, tak tú zelenú na modro, ovládanie kúrenia bez klimatizácie - studeno/teplo modro/červeno - regulácia otáčiek modro a výber odkiaľ kúriť modroPalubovku mám predface, takže ovládanie nádrže je na tunely ešte.Ak by mi niekto poradil počet kusov lediek + rezerva a presne aký typ z tejto stránky - http://www.avelmak.sk/index.php?lm=392&pgnum=1 prípadne inej ak na tejto nie sú. Reguláciu svietivosti budíkov nemám, tak poriešiť to odporom a akým alebo ak sú ledky presné tak aby to nesvietilo príliš.Ďakujem Editováno: 16. Květen 2013, autor: ScorpionSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0iDek Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Ahojte ...... Prosim vas viete mi niekto poradit aky ma rozmer ta sufitka co je v stropnej lampe ? Chcem ju vymenit a podarilo sa mi kupit kratku tak si chcem byt teraz isty ... Dakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboagresive Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Seruste! Snáď aspoň sa niekto nájde ešte ohľadom podsvietenia budíkov.Všade na nete je napísané pre Octavky ako zapojiť doma na zdroj tak, aby svietili všetky LED..No neviem nikde nájsť, kde sa napája pre Fábiu 1, ročník 2004 1.2HTP, kde na doske je 8-pin a jeden ZELENÝ 32 pin..Za odpoveď vopred díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 (editace) Tohle sem nasel na DieselPoweru, ale ani podle toho se mi nepodarilo budiky rozsvitit na stole :/ malá 1 snímač opotřebení brzd. obložení 2 -- 3 -- 4 58 R 5 sv. 15 6 58 L 7 sv. 30 8 sv. 31 velká 1 cívka immobilizeru 1 2 dálková světla 3 tlumená světla 4 TOG sensor (pro WIV) 5 Tacho výstup (konv.) 6 Tacho vstup (konv. ze snímače) 7 CAN_Low (Antrieb) 8 CAN_High (Antrieb) 9 CAN_High (Komfort - zatím nevyužito) 10 CAN_Low (Komfort - zatím nevyužito) 11 MFA R 12 MFA L 13 porucha žárovek brzd. světel 14 -- 15 snímač množství paliva 16 snímač stavu chladící kapaliny 17 cívka immobilizeru 2 18 zadní mlhová světla 19 přední mlhová světla 20 snímač bezpečnostních pasů 21 snímač ruční brzdy 22 brzdový systém 23 tlak oleje 24 Wake-up (vedení do Bortnetz-Stg.) 25 stínění CAN-Antrieb 26 stínění CAN-Komfort 27 MFA 1/2 Reset 28 -- 29 porucha žárovek jízdních světel 30 senzor kapaliny ostřikovačů 31 senzor venk. teploty 32 sv. 31 pro senzory platí to pro č.d. 6Y0 920 xxx x Editováno: 16. Říjen 2013, autor: Pitrs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboagresive Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Presne to som našiel aj ja, a nemôžem stále na to dojsť ako rozsvietiť aspoň to podsvietenie budíkov..Všetci tam ešte písali že aaa beee že napojíš na plus a mínus a svieti, no tak to museli byť experti jak žito.. a potom to ani napísať nevedeli, vraj údajne to už zabudli..No skúsim pohľadať ešte ak by dačo dám sem, ale nevyzerá to nádejne.. Ale v každom prípade dík ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 jediny co me napadlo jak to zjistit je primo v aute. Vyndat budiky a promerit si svorkovnice, na kterejch pinech ti vznikne napeti, pokud zapnes svetla a kde je stalejch 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboagresive Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Ale hlavne že tu všetci písali že aaa však plus a minus a ide to jasnéé možno niekde na škodovkách 105 :D..no jedine tak to pôjde, no ale to je robotka minimálne na hoďku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 No, zas tak jednoduchy to neni no... Nez sem prisel na to jak rozsvitit budiky z B5,5 tak mi to zabralo asi tejden a to sem to nakonec nasel v UK na jednom foru... B5ka ma na budicich 5x +12V, jen kvuli tomu aby se to cely rozsvitilo... Fabie bude podobny zverstvo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Takze pro stary budiky plati tohle: na malym konektoru 8 - kostra 4,5,6 a 7 připojit napájení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ketys Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Čaute chlapaci, chci měnit podsvícení budíků a interiéru do bílé + červené. Mám červené ručičky z Passata CC a nevím, jaké svítivosti tech 1206 SMD, co tam jsou v budíkách? Na GME maj bílé 110mcd nebo 450mcd a červené mají spousty druhů, ale max. tuším 170mcd, tak nevím, jak to navolit dohromady? A pak ten zbytek ovladače apod. jsou klasické 3mm diody, jak je znám? http://www.gme.cz/led-3mm-white-4500-20-p511-532 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.