Mr_Y Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Zdravím ,včera jsem přijel a když jsem parkoval tak si říkám, že výfuk má divnej zvuk , neřešil jsem to a nechal jsem to být , dnes ráno to samé + se začla "problikávat" kontrolka elektroniky motoru, byl cítit výfuk a auto jakoby škubalo...neví někdo ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 v nasem pripade katik a lambda za katikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 možná to bude i vlnovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 vypíš závady z VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 vypíš závady z VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.